A fashion, beauty and lifestyle blog

3.1.19

Capturing Moments One Photo At A Time

Photobook cute gift idea
Ik hoop dat je een fijne kerst hebt gehad! De tijd vliegt zeg, het is gewoon alweer 2019! Om eerlijk te zijn ben ik na de feestdagen altijd moe, en heb ik zin om lekker niks te doen en met een beker warme chocomel op de bank te liggen met mijn favorite serie. Heb jij dat ook? Eten rond de feestdagen is er altijd wel genoeg haha. Vandaag wil ik iets super tofs met je delen, en ben benieuwd in de reacties wat je er van vindt. Ik vind het altijd super leuk om foto's te maken. Het liefst wil een een spiegelreflex kopen, want die maken net weer wat betere foto's dan een mobiel. Foto's zijn altijd leuk om later op terug te kijken. Eigenlijk kun je je Instagram zien als een online fotoboek. Als je door de foto's scrolt, krijg ik altijd een bepaald gevoel bij een bepaalde periode. Een foto zegt, het klinkt misschien cliché, meer dan duizend woorden. Een fotoboek is daarom het perfect cadeau, lees gauw verder! 
Photobook cute gift ideaHet leek mij een cool idee om mijn Instagram foto's te laten afrdukken in een fotoboek. Ik heb daar eigenlijk nooit bij stil gestaan dat je dat ook kon doen! Is net weer eens iets anders dan standaard familie of vakantiefoto's. Het fotoalbum is de perfecte webshop als jij ook een fotografieliefhebber bent! Je kunt er bijvoorbeeld wanddecoraties, gepersonaliseerde tijdschriften en natuurlijk fotoalbums bestellen in allerlei kleuren, soorten en maten. Er zit altijd wel iets bij wat jij leuk vindt en wat bij je past. 
Photobook cute gift idea
Photobook cute gift idea
Het fotoboek wat ik heb uitgekozen is wit en heeft een harde kaft. Je krijgt losse fotoafdrukken bij het boek toegestuurd, die je dan zelf aan het elkaar kunt koppelen door middle van een paar schroeven, heel handig! Je kunt, als je van gedachte veranderd ook de volgorde nog veranderen. Ik vind de kwaliteit van de foto's duidelijk en mooi, vooral omdat ik een melding kreeg dat de foto's niet erg scherp waren en daardoor iets minder duidelijk konden zijn. Desondanks zijn ze erg mooi geworden en heb ik er niks van gemerkt. Ik vind dat de hoeveelheid afdrukken die je krijgt zeker in verhouding staat met de prijs. 
Photobook cute gift ideaDit fotoalbum kwam eigenlijk precies op het goede moment. Dit jaar kan ik met dit album mooi afsluiten, en terugkijken op alle momenten van 2018. Ook al was dit niet een van mijn beste jaren, er zijn ook zeker veel goede dingen gebeurd die je niet moet vergeten haha. Op naar 2019, de start van een nieuw jaar met nieuwe kansen. Op de laatste pagina heb ik 2 van mijn favoriete quotes uitgekozen om het boek mee af te sluiten. Eentje gaat erover dat iedereen in zijn leven zijn eigen pad volgt, en alles gebeurd wanneer jij er klaar voor bent. (dat denk ik tenminste;) De andere quote gaat over zelfvertrouwen, en dat uiteindelijk jouw mening het belangrijkste is en niemand je van de wijs moet brengen. 

Leuk dat je mijn blog post gelezen hebt! Ik hoop dat jij nu ook zin hebt om lekker te gaan fotografereren zodat je daarna een tof fotoalbum kunt creeren! En ik wens je een Happy New Year!! 

Liefs, 

Isabella❤
SHARE:

1 comment

  1. There’re no hair Human Hair Wigs length limitations for a bonded weave, though. How long will it take to get a weave sewn in and what touch-ups will I need afterward? Depending on the client (the length, the texture clip in hair extensions and the thickness of the natural hair in particular), it may take a trained professional from 3 to 5 hours to install a sew in weave remy human hair .

    ReplyDelete

Thank you for commenting, I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig