A fashion, beauty and lifestyle blog

3.1.19

Leuke Verlichting Om Je Kamer Mee Op Te Vrolijken

Leuke Verlichting Om Je Kamer Mee Op Te Vrolijken
December is voorbij geloven, en het is gewoon alweer 2019! De winter is niet een van mijn meest favoriete maanden moet ik eerlijk zeggen. Het is koud, nat, en regenachtig weer en het wordt ook super vroeg donker. Aan de andere kant kun je er maar het beste van maken. De perfecte oplossing om je te helpen tegen een winterdip, is om je kamer flink op te vrolijken met leuke accessoires. Lees gauw verder om wat extra inspiratie op te doen! 

Lampen zijn de ideale manier om je kamer sfeervol in te richten. Dat maakt die donkere dagen al een stuk minder erg. Je kamer moet namelijk een plek zijn waar je je op je gemak voelt,  en na een drukke dag lekker kunt relaxen met een kop thee en je favoriete serie op Netflix. Op directlampen.nl vind je allerlei soorten verlichting, van toffe wandlampen, tot vloerlampen, tafellampen en nog veel meer. Je kunt de lampen vinden per categorie, zoals bijvoorbeeld retro stijl, of als je meer van de klassiekere stijl houdt landelijke stijl, of zelfs oosterse lampen. Grote kans dat er een stijl bij zit die bij jou past! 

Mijn favoriete merk lampen is Leitmotiv. Ik vind de designs erg cool, en passen bij een kamer met een moderne look. De twee lampen die ik heb uitgekozen zijn (je raadt het misschien al haha) van Leitmotiv. Ik heb toevallig net een nieuwe studentenkamer gevonden. De kamer was nog aardig leeg, dus de lampen kwamen eigenlijk precies op het goede moment. 
Leuke Verlichting Om Je Kamer Mee Op Te Vrolijken
De eerste lamp die ik heb uitgekozen is een Scandinavische bureaulamp in het wit. Vind vooral het design heel cool, en het ziet er ook duur en design achtig uit. Omdat ik verder eigenlijk nog geen bureaulamp had, en deze lamp overal bij past, had ik de beslissing gauw genomen. Met wit kun je nooit de mist in gaan. Leitmotiv staat bekend om het combineren van je creativiteit en functionaliteit. Het aapje wat op mijn bureau is van mijn moeder geweest toen ze heel klein was. Het leek me wel leuk om het beeldje te combineren met de bureaulamp. Wat ook erg handig is, is dat de lamp verstelbaar is dat het snoer best lang is, 155cm. De lamp is gemaakt van stevig metaal en je kunt het combineren met een leuke vloerlamp in dezelfde scandinavische sfeer!
Leuke Verlichting Om Je Kamer Mee Op Te Vrolijken
Mijn kamer was natuurlijk bijna helemaal leeg, dus een staande lamp leek mij ook erg handig. Ik wilde niet nog een witte lamp kiezen, omdat alles in de kamer al wit is. En een beetje kleur is altijd goed! Vandaar dat ik een lichtgrijze vloerlamp van Leitmotiv uitgekozen heb, om de Scandinavische sfeer uit te breiden haha. Het is een soort studio lamp, verstelbaar en 150cm hoog. Wat ik fijn vind is dat je het als leeslamp kunt gebruiken, maar ook bijvoorbeeld als staande lamp ergens in een zithoek. 

Ik ben super blij met beide lampen. Als je voor een moderne uitstraling gaat, dan zit je zeker goed bij dit merk! Verder kun je in de webshop ook merken vinden zoals o.a. Artemide en Label 51. Ik hoop dat je fijne feestdagen hebt gehad, en wens je een gelukkig 2019!! 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig