A fashion, beauty and lifestyle blog

3.3.21

Review: NovAge Skinergise Set

NovAge Skinergise Set

Je huid goed verzorgen is super belangrijk! Ik heb van jongs af aan door mijn moeder altijd al wat tips en tricks meegekregen over welke producten goed zijn voor je huid en welke beter zijn om te vermijden. Hier ben ik echt dankbaar voor, want hierdoor merk ik dat ik ook goed oplet. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende producten, dat het soms nog best lastig kan zijn wat voor merk en soort product bij jouw huid past. Lees gauw verder als je nog op zoek bent naar fijne huidverzorgingsproducten en voor wat handige tips om te bepalen welk product voor jou geschikt is!

Ik heb de NovAge Skinergise huidverzorgingsset mogen uitproberen en zal hieronder mijn ervaring met jullie delen! En de producten zijn zeker niet alleen als je al wat ouder bent. Als je in je jonge jaren is het ook zeker geschikt. 😉 Via beautique4everyone heb ik de producten mogen testen, vergeet daar niet een kijkje te nemen voor toffe huidverzorgingsproducten! Er zitten in totaal 5 producten in van standaard formaat:

  • NovAge Supreme Cleansing Gel
  • NovAge Skinergise Ideal Perfection Eye Cream
  • NovAge Skinergise Ideal Perfection Serum
  • NovAge Skinergise Ideal Perfection Day Cream SPF 30
  • NovAge Skinergise Ideal Perfection Night Cream

NovAge Supreme Cleansing Gel
Ik was toevallig nog op zoek naar een cleanser/reinigingsproduct wat goed en makkelijk te gebruiken is. Mijn huid is best wel gevoelig door de rosacea op mijn wangen waardoor ik een klein beetje bang ben dat sommige producten het misschien zouden kunnen verergeren. Maar dat was met deze cleansing gel van NovAge gelukkig niet het geval aha! Het voelt super zacht aan en je hebt geen toner meer nodig. Het maakt je huid snel en grondig schoon en het voelt ook echt lekker aan op je huid. En wat ik ook erg goed vond is dat het mijn huid hydrateert en het niet droog aanvoelt! Als je op zoek bent naar een cleanser die een toner vervangt dan is dit zeker een aanrader! 


NovAge Skinergise Ideal Perfection Eye Cream
Dit product is erg handig als je fijne lijntjes onder je ogen hebt en je huid rondom je ogen wat extra hydratatie kan gebruiken. En natuurlijk ook als je donkere kringen hebt (wat onvermijdelijk is om weleens last van te hebben) helpt deze oog creme ook. Op de website staat dat je het beste de oog cream een keertje 's ochtends als 's avonds kan aanbrengen. Ik heb dit nu ongeveer een week gedaan en mijn huid rondom mijn ogen voelt stukken beter! Met name gehydrateerder en dat kan je ook echt zien en wat hele fijne lijntjes zijn egaler en minder zichtbaar geworden wat altijd fijn is. 
NovAge Skinergise Set
NovAge Skinergise Ideal Perfection Serum
De taurine energising technologie in het serum zorgt ervoor dat je huid een gezondere uitstraling krijgt en aanvoelt en vermoeidheid en fijne lijntjes vermindert. Altijd handig dus aha! Het hyaluronzuur hydrateert je huid en verder geeft het een matterend effect. Ik vind dit een super fijn product omdat mijn porieën best wel zichtbaar zijn, en dit serum hier goed tegen helpt. En je ziet ook dat je huid strakker en gezonder aanvoelt! 
NovAge Skinergise Set
NovAge Skinergise Ideal Perfection Day Cream SPF 30
Deze creme vond ik ook echt super fijn om te gebruiken voor overdag! Mijn huid is van nature al best wel vet op sommige delen en deze creme zorgt ervoor dat mijn huid egaler aanvoelt. Waar ik ook super blij mee ben is dat de creme zowel tegen uva als uvb stralen bescherming biedt. Ik smeer deze creme vaak op voordat ik daarna nog zonnebrand op smeer, dan absorbeert het beter. Daarna voelt mijn huid echt heel zacht aan en voelt het ook lekker hydraterend. Handig is om bijvoorbeeld elke ochtend je dagcreme op te doen zodat je huid goed beschermt is tegen schadelijke factoren van buitenaf gedurende de dag. 
NovAge Skinergise Set
NovAge Skinergise Ideal Perfection Night Cream
Als laatste heb ik een nacht creme uitgeprobeerd! Want bij een dagcreme kan iets voor de nacht natuurlijk niet ontbreken aha! De creme is gemaakt van acai plantaardig stamcelextract. Dit was eigenlijk de eerste keer dat ik een creme voor de nacht gebruikt heb. Het handigste is om deze creme na het gebruiken van het serum op te doen voordat je gaat slapen. Ik heb dit een tijdje gedaan en mijn huid stukken beter aan als ik opsta. Met name is mijn huid egaler en voelt het beter aan en ook heel fijn dat de creme niet te vettig is maar toch goed hydrateert. Op de site van Oriflame staat er als je het product in de webshop opzoekt het bijvoorbeeld handig is om een paar stipjes op je voorhoofd, kin, neus, etc. aan te brengen zodat je de goede hoeveelheid gebruikt en je daarom nog langer kan genieten van de creme. 

Super leuk dat je mijn blog gelezen hebt! Behalve goede huidverzorging is natuurlijk het allerbelangrijkste om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Dat is echt de basis voor een gezonde huid dus vergeet dat niet! 

QUESTION TIME - HEB JIJ WELEENS DE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN VAN NOVAGE UITGEPROBEERD? 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig