A fashion, beauty and lifestyle blog

7.3.21

Koreaanse Huidverzorging // In een paar stappen een gezonde en verzorgde huid!

Koreaanse huidverzorging review
Er zijn super veel huidverzorgingsproducten en merken dat het soms nog wel eens lastig kan zijn welke producten nu eigenlijk geschikt zijn voor je huid en welke ingrediënten en merken je beter kan vermijden. Ik heb een tijdje geleden wat toffe producten mogen ontvangen van een Koreaans merk genaamd Beauty of Joseon. Ik heb een serum en een moisturizer uitgetest en zal hieronder uitgebreid mijn mening over de producten delen! Lees dus gauw verder als je ook nieuwsgierig bent geworden en je misschien wel op zoek bent naar een merk met fijne producten! 😉
Koreaanse huidverzorging review
Beauty Of Joseon Repair Serum
Op de website Koreanskincare.nl kan je allerlei verschillende merken en producten uitproberen van Koreaanse afkomst waar ook mijn producten vandaan komen. Als eerste heb ik het Beauty of Joseon Repair Serum uitgeprobeerd. Het serum is gemaakt van ginseng en snail mucin wat ervoor zorgt dat erg voedzaam is. Daarnaast bevat het serum ook het Koreaanse kruidengeneesmiddel Hangbang, misschien heb je er weleens van gehoord. Er zit 63% ginsengwortelwater in en 3% slakkenmucine wat helpt tegen huidveroudering en het verminderen van pigmentvlekken.

Hoe te gebruiken? 
Het is gelukkig super makkelijk te gebruiken. Je neemt de juiste hoeveelheid van het serum op je vingers, wat eenvoudig is door het pipetje. Daarna masseer je het serum zachtjes op je huid en kan je als het rond je ogen nog wat droog is opnieuw het serum opsmeren. Het serum is erg fijn om te gebruiken als je last hebt van huidveroudering (helaas hebben de meesten dat wel aha!), tegen pigmentvlekken, het verzorgd je huid goed door de voedingsstoffen en je huid ziet er ook gezonder en verzorgder uit! De ginseng wortels werden in de periode van de dynastie als een soort wondermiddel gezien tegen huidveroudering. Ze kookten dan de wortels en bladeren en dronken en maakten er zelfs thee van. En de slakkenmucine helpt bij het herstellen van de cellen in je huid waardoor je huid er gezonder uit gaat zien en aanvoelt. Ook goed om te weten is dat alle ingrediënten in het serum goed zijn voor je huid en het milieu. Win win dus! Het product is zonder parabenen, is diervriendelijk, allergenen vrij, zonder minerale olie en ook zit er geen kunstmatige kleurstof in. 
Koreaanse huidverzorging review
Wat vind ik ervan? 
Ik was erg blij verrast! Ik gebruik eigenlijk niet zo vaak een serum maar deze voelde echt super fijn aan op mijn huid! Mijn zag er echt beter uit en het voelde ook heel zacht aan na het opbrengen. Het is ook makkelijk te gebruiken en wat ik ook goed vind is dat het niet plakt. Met name als je daarna nog wat anderen producten wil opdoen is dat echt fijn. Meestal was ik in de ochtend eerst mijn gezicht, gebruik ik het serum, doe ik wat moisturizer op en daarna misschien nog wat foundation of extra zonnebrand. Kortom, als je huid wat extra voeding kan gebruiken dat is dit serum zeker een optie! 
Ingrediënten: Panax Ginseng Root Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Snail Secretion Filtrate, Dipropylene Glycol, Water, Niacinamide, Glycerin, Propanediol, Trehalose, Xanthan Gum, Glycereth-25 PCA Isostearate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Adenosine, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Tricholoma Matsutake Extract, Tromethamine, Rhododendron Chrysanthum Leaf Extract, Disodium EDTA, Hydrolyzed Cicer Seed Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Dextrin, Sodium Hyaluronate, Phellinus Linteus Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Akebia Quinata Extract, Panax Ginseng Root Extrac

Beauty Of Joseon Dynasty Cream
De Beauty of Joseon Dynasty Cream is een anti-aging crème gemaakt van natuurlijke hangbang ingrediënten die je huid een gezonde look geeft. De ginseng werd revitaliserend en de orchidee helpt je huid extra zacht te maken en te verstevigen en hydrateren. Ook zit er saffloerzaadolie in de moisturizer en ceramide om je huid een extra beschermlaag te geven, wat met name fijn is in de winter zodat het beschermt tegen het uitdrogen door kou. Wat je zou kunnen doen is om bijvoorbeeld de moisturizer te mengen met een bb creme in de winter voor wat extra kleur. Of je kan een slaapmasker gebruiken en daar de creme in laten absorberen in je huid. In het begin voelt de creme wat dik aan, maar zodra je het opsmeert is niet meer zo en absorbeert je huid het goed. 
Koreaanse huidverzorging review
Hoe te gebruiken?
Breng met het spateltje een klein beetje van de crème aan op je hele gezicht en masseer het zachtjes in zodat het beter in je huid wordt opgenomen. En je hebt echt maar heel weinig nodig, daar was ik in het begin de fout mee in gegaan. Naja het is niet heel erg, maar toch een klein beetje is genoeg. Ik heb wat reviews gelezen en er zijn zelfs mensen die een jaar met deze pot gedaan hebben voordat het op was. 

Wat vind ik ervan? 
Het potje ziet er heel schattig uit! Ik heb een vette/gecombineerde huid en deze moisturizer maakt mijn huid gelukkig niet nog vetter maar was lekker hydraterend en verzorgend en zacht. Het is echt één van mijn favoriete cremes geworden! De elasticiteit van mijn huid is zeker verbeterd en het is ook gewoon lekker om in de ochtend een creme op te doen zodat je huid fris en goed aanvoelt. 
Ingrediënten: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Dipentaerythrityl Hexa C5-9 Acid Esters, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Hydrogenated Lecithin, C14-28 Alkyl Acid, Stearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Adenosine, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Centella Asiatica Extract, Hippophae Rhamnoides Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Ceramide NP, Trehalose, Calendula Officinalis Flower Extract, Caprylhydroxamic Acid, 1,2-Hexanediol, Raphanus Sativus (Radish) Leaf Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Cucurbitaceae (Gourd) Extract, Orchid Extract, Honey Extract, Panax Ginseng Root Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phytosphingosine, Ceteareth-20, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Fragrance

QUESTION TIME - HEB JIJ WELEENS KORAANSE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN UITGEPROBEERD?
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig