A fashion, beauty and lifestyle blog

26.3.21

3 Manieren Om Je Sneakers Te Stijlen Deze Lente!

3 Manieren Om Je Sneakers Te Stijlen Deze Lente!
De lente is begonnen en hopelijk laat het echte lenteweer zich niet lang meer wachten aha! Als ik terugkijk op de donkere dagen voor kerst en de lange maand januari dan heb je eigenlijk pas door dat het best zwaar was geweest in combinatie met de huidige situatie. Maar super fijn dat het nu langer licht is. En lente betekent natuurlijk vrolijke kleuren en de kans om je kledingkast even goed uit te mesten! Lees gauw verder als jij wel wat leuke outfit ideetjes kan gebruiken en ik zal ook een paar toffe sneakers met jullie delen! 

Op de webshop Vankeekenbodengraven kan je uit veel verschillende soorten schoenen kiezen. Van loafers, tot wandelschoenen, tot comfortabele gympen en meer! De webshop heeft ook toffe merken zoals onder andere Floris van Bommel, Durea, Gabor en niet te vergeten New Balance. Er zit dus altijd wel wat tussen wat je mooi vindt. 
3 Manieren Om Je Sneakers Te Stijlen Deze Lente!
1. Een T-Shirt Jurk
Als jij net als ik van comfortabel houdt, dan is een t-shirt jurk echt iets wat niet mag ontbreken uit jouw kledingkast deze lente en zomer! Het is super eenvoudig te combineren en je ziet er al gauw cool uit met een paar toffe sneakers, een spijkerjas voor de frissere avonden en je favoriete zonnebril en je bent ready to go. Er zijn natuurlijk erg veel kleuren en soorten t-shirt jurken, dus kies vooral een kleur die jij mooi vindt. Misschien is het voor de lente wel leuk om een jurk in bijvoorbeeld mint of zacht roze te kiezen. En waar ik ook vaker op let is of de jurk van katoen gemaakt is en duurzaam is. Vaak in de zomer is het dragen van polyester niet zo fijn. Bovendien is het zeker een pluspunt als de jurk ook nog eens duurzaam geproduceerd is: win voor jou en voor het klimaat! 😉
3 Manieren Om Je Sneakers Te Stijlen Deze Lente!
2. Graphic Tees
Leuke gegraveerde shirts mogen ook echt niet missen in je kledingkast! Super belangrijk is dat kleding lekker moet zitten en met deze shirts zal dat zeker geen probleem zijn. Als je van oversized shirts houdt dan staat dat leuk in combinatie met een skinny jeans en een paar leuke sneakers, misschien in kleurtjes die overeenkomen met de patronen van je shirt. Ik ben zelf echt fan van vintage Mickey shirts. Deze kan je meestal kopen bij de Zara of H&M waar ze best betaalbaar zijn. Sowieso zijn cartoons op een shirt zeker niet alleen voor kinderen. Het ligt er maar net aan hoe je het shirt combineert, welke accessoires je draagt, etc. Als het wat warmer weer wordt dan staat een graphic tee ook goed met een short en een paar gympen. 
3 Manieren Om Je Sneakers Te Stijlen Deze Lente!
3. Een Wit Overhemd
Als laatste een witte blouse! Een witte blouse kan ook overal bij gecombineerd worden. Van de webshop Vankeekenbodengraven heb ik een paar hele toffe sneakers van New Balance mogen ontvangen! Ik heb voor een neutrale en lichte kleur gekozen, wat leuk staat bij de blouse. De sneakers hebben een super fijne demping en zijn ook erg handig als je wat langere stukken wil lopen maar geen hardloopschoenen aan wil trekken. Het licht roze vind ik altijd zo'n schattige tint en daarom heb ik mijn armband en ring ook in het lichtroze gecombineerd met de sneakers. Om de outfit wat stoerder te maken stroop ik vaak de mouwen van de blouse op. Als het wat frisser wordt dan draag ik lekker een fluffy vest over de blouse. Ik heb er toevallig nog eentje in het beige (precies de kleur van de New Balance) wat ook heel leuk zou staan bij de sneakers mocht het nog te koud zijn. 

Super leuk dat je een kijke hebt genomen op mijn blog! Als jij ook zo van vrolijke en kleurrijke jurken houdt, vergeet dan ook zeker niet om een kijkje te nemen in de collectie vrouwen jurken! Ik hoop dat jij net als ik zin hebt in het lenteweer en de langere dagen, de barbecues en de vrolijke zomerse tinten! Vergeet niet een kijkje te nemen op de webshop van Vankeekenbodengraven voor mooie sneakers, laarsjes en meer. 

QUESTION TIME - WAT IS JOUW FAVORIETE SCHOENENMERK? 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig