A fashion, beauty and lifestyle blog

7.3.21

Tips Om Je Studentenkamer Als Thuis Te Laten Voelen

Misschien heb je plannen om op kamers te gaan en ben je al aan het fantaseren hoe jouw ideale kamer eruit zal zien, of misschien woon je al net of een tijdje op jezelf maar is het weleens tijd om je kamer op te knappen. Op kamers gaan is een grote stap en jouw eigen plekje als thuis laten voelen is daarom super belangrijk! Het leukste aan verhuizen vind ik het speuren op Pinterest en toffe interieur winkels naar allerlei verschillende soorten decoraties en het dan allemaal in je online winkelmandje stoppen. Het kan gewoon een hobby genoemd worden! 😉 Lees gauw verder voor wat handige tips om jouw studentenkamer een fijne plek en lekker knus te maken! 

Maak ruimte voor bloemen en planten
Bloemen maken een ruimte in een oogopslag een stuk knusser en vrolijker en op een of andere manier zorgt het er ook voor dat je meer het gevoel hebt dat je kamer als thuis aanvoelt. Er zijn super veel soorten en kleuren bloemen. Met name nu de lente eraan komt kan je eenvoudig wat mooie gekleurde tulpen neerzetten op je bureau bijvoorbeeld. Planten zijn daarnaast ook een goed idee om dat huiselijke gevoel te creëren. Je kan zelfs je eigen jungle hoek maken voor een raam. Vergeet ze dan natuurlijk niet water te geven aha! 
Transformeer je bed 
Je bed is één van de belangrijkste dingen die je kamer gezellig maakt. Na een lange dag studeren of werken is het gewoon super fijn om thuis te komen en lekker te kunnen netflixen in een comfortabel en knus bed of nog even wat aan je studie wil doen warm in bed. Je zult hier bijna de meeste tijd doorbrengen dus dat is zeker reden genoeg om wat knusse kussens aan te schaffen. Misschien iets van een lekker sprei en een katoenen dekbed zijn zeker geen luxe. Nu we richting de lente gaan kan je wat leuke kleurtjes combineren met elkaar, zoals misschien mint en lichtgroen. Of wat misschien ook een idee is, is om je dekbed wit of in een neutrale kleur te kopen zodat je een gekleurd sprei of kussen in leuke prints kan combineren. Keuze genoeg!
Creëer jouw hobby hoek
Het klinkt misschien een beetje abstract, maar het idee is simpel. Als je ver weg van huis bent dan wil je natuurlijk dat je kamer als thuis aanvoelt. Op de webshop van Emob kan je allerlei leuke meubels vinden voor in je studentenkamer. Van comfortable stoelen, tot leuke accessoires en meer! En hoe beter dan door een plek te creëren in jouw kamer wat te maken heeft met één van je favorite hobby's. Als je bijvoorbeeld veel van makeup houdt, dan zou het super leuk zijn om een plekje vrij te maken in je kamer waar je een makeup tafel kan neerzetten. Ik wil zelf al een tijdje een makeup tafel omdat het super handig is met spiegel en lades en je alles in één hebt. En het is natuurlijk tof als je wat content voor Instagram of Youtube wil maken, dan is een mooie achtergrond altijd een pré! 

Super leuk dat je een bezoekje heb gebracht aan mijn blog! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en dat je misschien wel wat extra inspiratie hebt opgedaan! 

QUESTION TIME - HOE ZOU JIJ JOUW STUDENTENKAMER INRICHTEN? 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig