A fashion, beauty and lifestyle blog

14.3.21

Kledingstukken die iedere man in zijn kast moet hebben

Kledingstukken die iedere man in zijn kast moet hebben

 


Nu we richting de lente gaan krijg je misschien de opruim kriebels aha! Ten minste, ik heb dat altijd rond deze tijd van het jaar. Ik wil dan met name mijn kledingkast even helemaal uitsoppen en alle winterkleding in tassen op zolder opbergen om ruimte te maken voor leuke vrolijke kleuren en kleding voor de lente en zomer. Er zijn van die kledingstukken die niet mogen ontbreken uit jouw kast! Lees gauw verder welke dat zijn en voor wat leuke inspiratie en een tof merk dat ik met jullie wil delen vandaag! 

The Button Down..
Het eerste kledingstuk wat gewoon niet kan ontbreken uit zijn kledingkast is een wit overhemd! Overhemden zijn er in super veel verschillende kleuren, stijlen, patronen, noem maar op. Het handige aan overhemden vind ik dat ze gewoon erg praktisch zijn omdat je ze eigenlijk het hele jaar door kan dragen. In de zomer kan je bijvoorbeeld een wat lichter overhemd dragen met een short en een paar sneakers. En in de winter kan je er een lekker warme trui over dragen zodat je lekker warm blijft en het toch verzorgd staat. Of flanellen overhemden zijn ook een idee voor de winter. Die zijn van zichzelf al warm en zacht en vaak met een wit t-shirt al genoeg om zonder trui te dragen. Op de webshop van Hemdvoorhem kan je allerlei toffe must haves voor mannen vinden. Van leuke truien, tot comfy sokken, cadeausets en meer en vaak ook nog met leuke kortingen! 
Kledingstukken die iedere man in zijn kast moet hebben
Met name witte overhemden vind ik zowel voor mannen als vrouwen een kledingstuk wat overal bij past en je echt in je kledingkast moet hebben. Hemdvoorhem heeft een grote collectie aan overhemden waaronder het merk LeDub. Het overhemd is strijkvrij, wat heel handig is haha! Ook heeft het een dubbele manchet voor manchetknopen en valt het overhemd licht getailleerd, een normale pasvorm dus. En daarnaast is het overhemd van 100% katoen en kan je op de webshop nog veel meer overhemden vinden in verschillende pasvormen en kleuren. 
Kledingstukken die iedere man in zijn kast moet hebben


Een Leren Riem 
Natuurlijk kan een riem niet vergeten worden! Een riem is een echte must have voor mannen. Het maakt een outfit net wat stijlvoller en verzorgder; het zet de puntjes op de i. Je kan een outfit ook heel eenvoudig transformeren met een bepaald soort riem. Van casual naar chic voor een avondje uit. Een riem kan dan net de juiste accessoire zijn om dat voor elkaar te krijgen! Met een klassieke leren riem ziet je altijd wel goed. Bijvoorbeeld in het zwart of bruin, met een leuk overhemd en een paar sneakers en het is compleet. 
Kledingstukken die iedere man in zijn kast moet hebben


Loafers 
Schoenen zijn misschien wel het allerbelangrijkste item die elke man moet hebben in zijn kledingkast! Loafers zijn comfortabel, zien er cool uit en je kan ze overal makkelijk bij combineren. In de zomer staan ze leuk onder een paar shorts en als je meer richting de herfst gaan dan kan je de loafers gewoon onder een spijkerbroek dragen. Alleen als je echt een pak wil dragen dan kan je beter kiezen voor ander soort schoenen. Wat ook echt tof zou staan zijn niet de klassieke loafers in het zwart, bruin of andere donkere kleuren, maar een paar in een wat lichtere kleur, zoals bijvoorbeeld lichtblauw of donkergeel. 

Super leuk en bedankt dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog! Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan en dat je tijdens de lockdown het nog even volhoudt! Vergeet niet ook een bezoekje te brengen aan hemdvoorhem als je nog op zoek bent naar leuke must haves voor mannen. 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig