A fashion, beauty and lifestyle blog

25.2.21

Jafra Skincare: Dierproefvrije huidverzorging en makeup!

Jezelf even wat extra verwennen mag en moet! Dit doet mij altijd denken aan de quote 'Selfcare isn't selfish' en dat is zeker waar. Nu het toch wat lastiger is om naar een schoonheidsspecialiste te gaan betekent dat niet de jouw huid niet de juiste verzorging kan krijgen. Het tegendeel! Met de juiste producten kan jij een at home spa creeeren. Lees gauw verder als je nog opzoek bent naar een fijne huidverzoringsproducten! 

Samantha is de oprichter van High End Cosmetics 4 U. Dit is een leuke en super handige webshop waar ze naast huidverzorgingsproducten met leuke kortingen, ook gratis workshops aanbiedt vanwege haar achtergrond als skincare consulente! Je kan door haar bijvoorbeeld advies krijgen of een bepaald product goed bij jouw huid past. 

Ik heb een paar testers mogen ontvangen om kennis te maken met een aantal producten van Jafra. Ik had nog nooit van het merk gehoord, dus ik was erg nieuwsgierig om het uit te proberen aha! Goed om te weten is dat Jafra alleen dierproefvrije producten verkoopt. De producten worden namelijk getest door toxicologen die de samenstelling goedkeuren en daarna worden de producten op mensen getest om extreme allergische reacties en irraties te voorkomen en verminderen. Jafra heeft zowel huidverzorgingsproducten voor mannen en vrouwen; van makeup tot huidverzorgingsproducten, tot body cremes en meer. 

JAFRA SPA 
Naast huidverzoringsproducten vind ik iets lekkers voor onder de douche en voor daarna altijd super fijn! Ik geniet er echt van om soms even wat luxers te gebruiken in plaasts van de standaard douchegels. Ik heb de Ginger and Seaweed bath and showe gel van Jafra uitgeprobeerd en het rook echt super lekker! Mijn huid werd er ook lekker zacht van wat ik niet vaak heb bij douchegels. Dus dat is zeker een pluspunt. Daarna had ik de bijbehorende body cream opgedaan wat ook erg fijn aanvoelde en niet plakte maar gelijk in mijn huid absorbeerde. Kortom, zeker een aanrader om eens uit te proberen! 
JAFRA GEZICHTSMASKERS & HAIR EN BODY 
Maskers vind ik ook altijd iets om jezelf even extra te verwennen. Met name in deze corona tijden is dat zeker iets wat je wat vaker mag doen voor jezelf! Er zijn heel veel verschillende soorten maskers, dus het is goed om eerst even te kijken wat voor huidtype je hebt en of je het nodig hebt of niet. Soms kunnen er ook te veel werkzame stoffen in zitten die je huid eigenlijk niet nodig heeft en soms juist te weinig. Als je het niet zeker weet kan je altijd een huidspecialist om advies vragen. Ik denk dat ik van alle testers de mud mask het fijnste vond. Het was een lekker dik masker en het voelde fijn en verkoelend aan. Ik was in het begin even bang dat mijn huid er niet goed op zou reageren door mijn rosacea, maar dat was gelukkig niet het geval. Mijn huid voelde daarna erg zacht aan en daarna deed ik alleen van dagcreme op en voilĂ . Ook de body scrub was lekker om te gebruiken en het het haarmasker ook! Mijn haar voelde echt lekker zacht aan en rook lekker, dus zeker een aanrader! 

QUESTION TIME - HEB JIJ WELEENS PRODUCTEN VAN JAFRA GEPROBEERD? 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig