A fashion, beauty and lifestyle blog

2.2.21

Kaya Sieraden // Give While Giving Back

kaya sieraden

Jewelry is a girl's best friend! Het is cliché maar het is niet minder waar aha! Sieraden zijn gewoon altijd leuk om zowel cadeau te geven als te ontvangen. Er zijn super veel leuke sieraden winkeltjes en webshops! Met name in deze wat lastigere tijd is het fijn om de kleinere ondernemers te helpen en daar te gaan winkelen. Er zijn heel veel dingen die je kunt doen om kleinere winkels te steunen. Ken jij het Nederlandse sieradenmerk Kaya Sieraden al? Zo niet, lees dan gauw verder! 

kaya sieraden


Kaya sieraden heeft zowel een webshop als je fysieke winkel gevestigd in Leiden! In 2012 is Tanja Rakhou begonnen. In de webshop kan je voor elke gelegenheid iets leuks vinden, zoals voor een geboorte, verjaardag of bijvoorbeeld voor Valentijnsdag wat er alweer snel aankomt. Je kan in de webshop onder andere oorbellen, kettingen of bedeltjes vinden. Ook kan je je sieraden wat persoonlijker maken en kettingen met een foto, vingerafdruk of geboortesteen bestellen, armbanden voor mannen, sieraden voor baby's en kinderen en zelfs gegraveerde manchetknopen. 

kaya sieraden
STEUN KANSARME KINDEREN
Wat super goed is, is dat het merk een goed doel steunt. Heel veel sieradenwinkels doen dit niet, dus hiermee onderscheid Kaya zich echt goed van de rest. Het merk steunt Eduki; dit is een organisatie die arme kinderen in Gambia helpt om naar school te kunnen en mogen. Bij elk sieraad wat jij in koopt wordt er een bepaald bedrag gedoneerd aan Eduki. Hierdoor kan een kind bijvoorbeeld een week naar school. Wat ook erg mooi is om te lezen is dat de namen met een kort verhaaltje op de webshop vermeld staan en vertellen over hoe blij ze zijn dat ze de kans hebben om naar school te mogen. 
kaya sieraden
KETTING MET GEBOORTESTEEN
Ik vond het best lastig om iets uit te kiezen, want ik ben altijd best wel slecht in keuzes maken haha.. Maar ik vond het wel leuk om iets te kiezen wat ook iets persoonlijker is. In de webshop heb je heel veel sieraden zoals bijvoorbeeld een ketting graveren of een ketting met letter, maar ik vond een ketting met mijn geboortesteen mooi om te hebben. Het is een vergulde ketting met geboortesteen en je kan ook zelfs je initiaal laten bedrukken. Ik ben in november geboren vandaar de oranje steen. Het steentje maakt de ketting echt schattig! Je kan zowel uit goud of rose kiezen, uit verschillende lettertypes en je kan de lengtemaat kiezen. De ketting zat in een super schattig cadeaudoosje verpakt met een klein wenskaartje. 

Bedankt voor het lezen van mijn blog! Vergeet niet een kijkje te nemen op de webshop van Kaya Sieraden voor leuke cadeautjes voor Valentijnsdag! 

QUESTION TIME - WAT IS JOUW FAVORIETE SIERADENMERK? 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig