A fashion, beauty and lifestyle blog

12.8.20

Thuis Gellak Op Je Nagels // Mistero Milano


mistero milano gel nagellak
Tegenwoordig hoef je niet meer naar een nagelsalon om je nagels te laten verzorgen. Je kunt namelijk super eenvoudig zelf vanuit je eigen huis je nagels doen met hetzelfde resultaat! In deze blog zal ik de 8 verschillende stappen delen hoe jij uiteindelijk mooie gel nagels kunt krijgen. Ook zal ik een paar handige tips delen waar je rekening mee moet houden bij het opbrengen van de gellak. Dus vrees niet als je nog niet zo ervaren bent, want oefening baart kunst! ;)

MISTERO MILANO GELLAK 
Als je nog nooit gel nagellak hebt uitgeprobeerd vraag je je misschien af welk merk jij nou moet kiezen, want er zijn er natuurlijk zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien aha! Gelukkig hoef je niet langer te zoeken; Mistero Milano is een goed en professioneel merk om jouw stijlvolle look te creëren. Mistero Milano heeft meer dan 200 verschillende soorten gel nagellak. Ook heeft het merk een grote keuze aan top coats en base coats. Het merk verkoopt alleen nagellak dat is gebaseerd op de meeste recente technologieën om jouw nagels er mooi uit te kunnen laten zien. Zo is de gellak hypoallergeen en zijn de producten zorgvuldig getest met uitvoerige controles. Dus als jij snel last hebt van allergieën of je nagels broos zijn en snel kunnen beschadigen, dan ben je bij dit merk aan het goede adres!
mistero milano gel nagellak
VOORDAT JE BEGINT
Ik raad wel aan om, als je deze nog niet hebt, een gel-lamp te kopen. De lampen zijn er in allerlei prijsklassen, variërend van € 20 tot zelfs over de €100. Nu heb ik een simpele gekocht en die doet prima zijn werk. Het is aan jou om te kijken wat je voorkeur heeft en natuurlijk je budget. Verder is het verstandig om voordat je de nagellak aanschaft een nagelsalon te bezoeken en voor een keertje daar je nagels te laten doen, zodat je kunt kijken of je het fijn vindt. Omdat ik best wel gevoelig ben was ik in het begin even bang dat ik de gellak extra zou voelen ten opzichte van normale nagellak, maar dat valt reuze mee.
mistero milano gel nagellak


HOE WERKT GELLAK? 
Stap 1: De basis is het belangrijkste! Zorg dat je je nagels van te voren vijlt of knipt en glad maakt en mat zet een een buffervijl zodat de gellak goed kan hechten. Daarnaast staat het mooi als je je nagelriemen een klein beetje naar achteren duwt met een cuticle pusher.

Stap 2: Zorg dat je je nagels ontvet met de nail prep.

Stap 3: Kijk goed naar het jouw type nagel en breng de juiste primer aan.

Stap 4: Daarna breng je een laagje Flexi Base of Expert Base aan. Als je klaar bent kan je de base laten uitharden onder de UV lamp.

Stap 5: Kies je favourite kleur gellak en lak je nagels met een leuk kleurtje! Hard deze daarna uit onder de lamp.

Stap 6: Breng de top coat aan en hard deze uit.

Stap 7: Als je nagels nog een beetje kleverig aanvoelen dan kan je de cleaner gebruiken om dit weg te halen.

Stap 8: Als laatste stap kan je nog wat nagelriemolie aanbrengen om je nagels goed te verzorgen. En klaar ben je! :)
mistero milano gel nagellak
Mistero Milano gel nail polish color Marchioness 
WAT VIND IK ERVAN? 
Ik ben super blij met de gellak van Mistero Milano!! Ik had eigenlijk nog niet eerder van het merk gehoord, dus dit was een aangename verrassing aha! De kleurtjes zijn erg mooi en makkelijk op te doen. Wat ik ook erg fijn vind is dat de gellak langer blijft zitten dan gewone nagellak. Gellak is zeker iets voor jou als je niet om de paar dagen je nagels opnieuw wil lakken. En verder heeft de site super veel mooie kleuren gellak en andere nagelproducten. Er zit altijd wel iets bij! Handig is ook dat de site verschillende blogs heeft waar je een kijkje kunt nemen om wat extra inspiratie op te doen, of om wat meer uitleg te vinden als je het nog lastig vindt.

EEN PAAR HANDIGE TIPS 

Handig is om voordat je je nagels ontvet van te voren je handen met zeep te wassen. Nog een TIP:  doe je duim apart onder de lamp zodat de lak niet kan uitlopen. De laatste TIP: de uithardingstijd kan verschillen per type lamp. Kijk daarom goed op de productpagina/beschrijving wat de uithardingstijd is. 

QUESTION TIME - HEB JIJ WELEENS GELLAK GEPROBEERD?  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig