A fashion, beauty and lifestyle blog

16.8.20

6 Items Die Elke Man In Zijn Kledingkast Hoort Te Hebben // Tommy Hilfiger

Items Die Elke Man In Zijn Kledingkast Hoort Te Hebben
Er zijn bepaalde items die je niet weg kunt denken uit je kledingkast. De basis is het allerbelangrijkste en als deze eenmaal goed is, dan ben je al een heel eind op weg. Ik schrijf eigenlijk altijd blogs over leuke kleding en trends voor vrouwen, en daarom leek het mij vandaag leuk om eens iets te schrijven voor en over mannen aha! Lees daarom gauw verder als je vriend, vader of wie dan ook een klein beetje extra hulp kan gebruiken om te zorgen dat zijn kledingkast gevuld is met de juiste essentials! 

WIT OVERHEMD 
Als eerste kan zijn kledingkast niet compleet zijn voordat je een wit overhemd ziet liggen! Witte overhemden zijn super makkelijk te combineren en kunnen het hele jaar door gedragen worden. Witte overhemden zijn leuk te combineren met shorts in de zomer, of onder een dikke trui in de winter. Het geeft al gauw een nette en verzorgde uitstraling. Kort gezegd, zeker een echte mannen essential!

ORGANIC COTTON BOXERS 
Ik vind ondergoed één van de belangrijkste dingen die goed moeten zitten en van goede kwaliteit moeten zijn. Hemdvoorhem.nl is 'de' webshop voor mannen, waar je van alles kunt vinden; variërend van mooie overhemden tot sokken, t-shirts en nog veel meer. De webshop heeft vaak leuke kortingen en acties, dus het is zeker waard om een kijkje te nemen als je nog op zoek bent naar een tof mannencadeau! Een echte aanrader is Tommy Hilfiger ondergoed! Zo zijn de boxers met veel stretch voor extra draagcomfort en super fijn om te dragen. Als je fan bent van het merk dan kan je op de webshop ook nog Tommy Hilfiger hoodies en polo's vinden.

menswear clothing essentialsWIT T-SHIRT 
Natuurlijk mag je een wit t-shirt niet vergeten. Dit is echt een basis item die elke man in huis moet hebben. Soms zie je mannen een wit t-shirt dragen zonder iets erover heen op bijvoorbeeld een spijkerbroek, maar je kan het ook dragen onder een overhemd of trui. Vaak is het handig in de herfst als een overhemd onder een trui net iets te warm is, om dan een wit shirt eronder te dragen. Ook als je een overhemd draagt staat het wat netter om een wit t-shirt te dragen zodat je net het randje ziet.

COMFY BADJAS 
Badjassen zijn ideaal, of het nu winter of zomer is. Met name de ochtenden in het weekend wanneer je lekker wat langer kunt uitslapen is het echt fijn om op te staan en te ontbijten in een comfy en zachte badjas. In de winter als het wat kouder weer wordt kan je gewoon de badjas over je pyjama dragen!

HAPPY FEET 
Als hij zijn voeten blij wil maken dan kunnen goede kwaliteit sokken niet vergeten worden. Sokken zijn misschien saai om te kopen, maar je kunt maar beter een paar goede kopen dan wat minder uitgeven en uiteindelijk toch duurder uitzijn omdat ze minder lang meegaan.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig