A fashion, beauty and lifestyle blog

20.8.20

Tips Om Je Tuin Op Te Vrolijken!


Of het nu winter of zomer is, het is altijd fijn als je tuin er verzorgd uit ziet! Er zijn natuurlijk zoveel verschillende mogelijkheden dat het soms lastig kan zijn wat je eigenlijk wil en niet wil qua stijl. Wees niet getreurd, want in deze blog help ik je op weg met wat inspiratie, tips en ideeën om jouw tuin er weer levendig uit te laten zien, want het is nooit te laat om je tuin een make-over te geven!
Tips Om Je Tuin Op Te Vrolijken!
1. Houten Stoel 2. Groenen Stoel 3. Rocking Chair 4. Tropische Stoel 

1. VROLIJKE TUINSTOELEN
Het gebruik van felle kleuren is één van de eenvoudigste en snelste manieren om jouw tuin in een oogopslag een complete metamorfose te geven. Kleur is een blikvanger en zelfs als we richting de herfst gaan blijft het leuk in je tuin. Je hebt allerlei soorten tuinstoelen, van houten ligstoelen, tot de wat simpelere gekleurde plastic stoelen en nog veel meer. Wat bijvoorbeeld leuk is om te mixen met kleuren en patronen. Zo zou je een paar stoelen in een effen kleur kunnen kopen en om af te wisselen een paar stoelen met een gemixt patroon, zoals die rechtsboven in de foto.

Tips Om Je Tuin Op Te Vrolijken!
1. Lazy Happy Hangmat 2. Hangmat Mocca 3. Hangmat Tricolor 4. Hangmat Roze 

2. COMFY HANGMATTEN 
Wil je jouw tuin omtoveren tot de ultime relax zone? Dan mag je een hangmat zeker niet vergeten! Geen zorgen als je niet zoveel groen in je tuin hebt of bomen waar je je hangmat aan kunt ophangen. Er zijn verschillende soorten hangmatten te koop, waaronder standaarden zodat je eenvoudig en relaxt kunt genieten van de zon zonder zorgen.
Tips Om Je Tuin Op Te Vrolijken!
3. VIJVER IN JE TUIN
De metamorphose is pas compleet als je tuin een mini vijver heeft! Het is misschien niet iets waar je snel aan denkt, maar het heeft super veel voordelen en het staat natuurlijk ook heel tof! Een (mini) vijver zorgt ervoor dat je tuin een stuk levendiger wordt en je helpt daarbij ook de natuur. Een vijver is gunstig voor vogels, maar ook voor insecten, en anderen kleine dieren. En het creëert sfeer en het is gezellig aha! Als je enthousiast bent geworden en het je leuk lijkt om alvast wat informatie in te winnen over vijvers en het onderhoud, vergeet dan niet een kijkje te nemen op vijvermeester.nl. Dit is 'de' webshop voor alles wat je nodig hebt om je vijver te onderhouden: van zuurstofplanten, tot waterlelies, en nog veel meer! Dit is met name handig omdat de herfst alweer voor de deur staat, zodat je je vijver makkelijk kunt onderhouden buiten de zomermaanden.

Tips Om Je Tuin Op Te Vrolijken!
1. Led Partysnoer 2. Terracotta Plantenbak 3. Rotan Plantenbak 4. Oriental Buitenkleed 5. Wandspiegel Naturel 

4. TUINACCESSOIRES 
Als laatste heb ik hierboven nog een aantal toffe tuinaccessoires op een rijtje gezet! Van leuke bloempotten, tot vrolijke en felle vloerkleden, tot party lichtsnoeren, alles om jouw tuin als thuis te laten voelen! Kleine tip: als je van kleur houdt, let dan wel op dat je niet te overboord gaat. Mix patronen met wat felle kleuren met egale en wat rustigere kleuren voor het ultieme resultaat. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig