A fashion, beauty and lifestyle blog

30.7.20

Gift Guide: Inspiratie Voor Het Vinden Van Het Perfecte Mannencadeau!En het is alweer vrijdag! Jeetje wat gaat de tijd snel zeg! Ondanks corona voelt het vandaag toch best wel echt als vakantie aan met super warm zomers weer. Vandaag wil ik een leuke cadeautip met jullie delen. Vaak is een cadeau vinden voor mannen toch net iets lastiger dan voor vrouwen aha! Voor vrouwen is iets van makeup of sieraden altijd wel prima, maar voor mannen kan je wat vaker de mist in gaan. Lees gauw verder als jij nog op zoek bent naar een stoer mannencadeau voor je broer, oom, vader of wie dan ook! 

leuke cadeautips voor mannen
CADEAU TIP: MOOIE OVERHEMDEN
Op HemdvoorHem.nl kan je allerlei mooie overhemden vinden! Het is "de" webshop voor mannen! Van Tommy Hilfiger tot Calvin Klein, de webshop verkoopt goede kwaliteit overhemden. Maarrr langzaamaan wordt de collectie uitgebreid. Zo vind je nu ook stropdassen in allerlei kleuren en motieven en truien van dezelfde merken als de overhemden en nog veel meer. Je kunt online eenvoudig bestellen en de site is verder heel overzichtelijk wat het een stuk fijner maakt om een cadeau uit te kiezen. Omdat het natuurlijk bijna augustus is (en dat betekent uitverkoop aha!) kan je nu een overhemd of iets anders scoren voor een stuk minder, met kortingen tot 70%. 
leuke cadeautips voor mannen
CALVIN KLEIN
Na lang speuren op de webshop heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om een mooi overhemd cadeau te geven aan mijn broer omdat hij jarig is geweest en ik hem nog wilde verrassen en blij maken met een overhemd. Ik weet dat Calvin Klein één van zijn favourite merken is, dus daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor een lichtblauw geruite Calvin Klein blouse. Het overhemd is klassiek en van 100% katoen, met een middelstrakke pasvorm en is ook makkelijk door te dragen in de herfst en winter met een warme trui. In het kort, een overhemd is dus een super leuk cadeau voor zowel jong als oud! 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig