A fashion, beauty and lifestyle blog

11.12.20

Unboxing // JouwBox Kersteditie 2020

De nieuwe editie van JouwBox is weer uitgebracht! Super leuk, want ik ga jullie laten zien wat er allemaal in deze box zit. De kerst komt er alweer snel aan en dat betekent dat je nog eventjes hebt om al je kerstinkopen te doen en je voor te bereiden op - ondanks de situatie - toch nog een gezellige en fijne kerst ervan kan maken! Als jij ook van gezonde voeding en producten houdt, lees dan gauw verder voor wat leuke cadeau tips en misschien zitten er ook wel nieuwe merken tussen! 
JouwBox is een cadeaubox met gezonde producten die natuurlijk en glutenvrij zijn gecreëerd door hormoondeskundige Ralph Moorman! Elk kwartaal is er weer een nieuwe box verkrijgbaar met 11 a 12 producten die je zeker gaat verrassen aha. Als je een member bent dat kan je de box kopen voor €39 met een winkelwaarde van €160. Cool toch?! Verder zitten er altijd leuke kortingscodes en acties in de box om het nog specialer te maken. Als je liever een keertje los de box wil aanschaffen is dat ook zeker mogelijk. Dan betaal je €49,95. Bij deze kersteditie kreeg je een masker van Mudmasky cadeau ter waarde van €19! Dit detox masker is een extra kerstcadeautje voor jou of voor je familie of vrienden om jezelf of hunzelf lekker mee te verwennen. De Jouwbox gaat snel, dus OP = ook echt OP. 😉

🎄INHOUD VAN DE JOUWBOX KERSTEDITIE 2020🎅
OLIVE-ART BIOLOGISCHE OLIJFOLIE - €6,95
Deze latzimas olijfolie komt helemaal uit Kreta uit de provincie Rethymnon en is 100% biologisch. Ook leuk om te weten is doordat de olie koudgeperst is en niet geraffineerd is, de olijfolie alle belangrijke stoffen behoudt. Dus als je een kookliefhebber bent en je van natuurlijke producten houdt dan is deze olijfolie echt iets waar jij zeker plezier van gaat hebben! 

PUUR MIEKE BAKBANANENMEEL 200G - €3,99 
Dit bananenbakmeel is glutenvrij en erg lekker om pannenkoeken, koekjes, etc van te maken! Ik heb nog geen tijd gehad om te bakken, maar ga zeker de komende dagen iets lekker maken met dit meel. Het meel heeft een neutrale smaak en is goed voor je stoelgang. 

RUDE HEALTH ALMOND DRINK €1,69 
Als je niet zo van melkproducten houdt dan kan deze almond drink een goede oplossing zijn! Zo zitten er bijvoorbeeld lactose en dierlijke eiwitten in en kan je de amandelmelk gebruiken om lekkere pannenkoeken mee te maken of voor tijdens je ontbijt gewoon een glaasje amandelmelk. De amandelmelk is gemaakt van amandelen, zonnebloemolie, bronwater en rijst. 
HET BLAUWE HUIS CEYLON KANEEL - €2,11
Kaneel kan natuurlijk niet ontbreken! Het is één van mijn favorieten om over een appeltaart te strooien, warme appel met kaneel of bijvoorbeeld over je warme chocolademelk. Deze kaneel is ook nog eens goed voor je gezondheid en door de niet te sterke smaak kan je het prima verwerken in allerlei gerechten. 

WE SMYLE BOTTLE 40ML NON-FLUORIDE -  €5,99
Als jij iets nieuws wil uitproberen dan zullen deze brush mints zeker iets voor jou zijn! Weg met die plastic tubes and welkom brush mints! De mints zijn plastic-vrij, vegan, dierproefvrij en ook zit er geen fluoride in. Het zijn milieubewuste kauwtabletjes die je in een leuk flesje zitten die je ook nog eens kunt bijvullen wanneer je maar wil met de Smyle refill sachets om het nog milieubewuster te maken. Leuk om te weten is dat je op de website wesmyle.nl 20% korting krijgt op je bestelling met de code Jouwbox20. 
WE LOVE THE PLANET LUSCIOUS LIME DEODORANT STICK - €9,95
Ik denk dat van alle producten uit de JouwBox deze deo toch wel mijn favoriet is! Ik hou echt van zoete en fruitige geuren en deze deo ruikt super lekker! De bergamot, mandarijn en limoen zorgen voor de lekkere frisse geur die niet te sterk is maar net goed. Verder vind ik het ook goed dat de deo vegan is, het geen aluminum bevat en dat er ook geen chemische stoffen aan toegevoegd zijn. En het schijnt dat het hierdoor ook sneller in je lichaam wordt opgenomen! De kokosolie en baking soda beschermen jouw huid tegen transpireren en tegen geurtjes. Het voelt ook erg zacht aan op je huid. Kortom, zeker een aanrader! 

ALTEYA ORGANICS BIOLOGISCH ROZENWATER - €4,95
Dit is een product waar ik wel vaak van gehoord heb, maar het eigenlijk nog nooit geprobeerd had tot nu. aha! Rozenwater staat erom bekend dat het je huid hydrateert en kalmeert. Je moet wel oppassen als je een gevoelige huid hebt, maar over het algemeen werkt het goed tegen bijvoorbeeld acne, littekens, etc. Ik vond het erg fijn aanvoelen ondanks dat ik last heb van rosacea en mijn huid best gevoelig is. Dus ik zal het zeker nog vaker gaan proberen. 

OOLABOO SUPER FOODIES FACE CLEANSING BAR - €14,95
Toen het pakketjes van Jouwbox binnenkwam en ik het openende vroeg ik mij af wat er zo lekker rook. Nu realiseer ik me dat het deze cleaning bar was, welke is gemaakt van kokosolie (vandaar de lekkere geur) en vitamine e. Misschien vraag je je af hoe je deze bar nou eigenlijk moet gebruiken.. Het antwoord is, is dat het best eenvoudig is! Zorg ervoor dat zowel je gezicht als de bar vochtig zijn. Wrijf dan de bar eventjes tussen je handen totdat het gaat schuimen en masseer het dan zachtjes op je gezicht en spoel het daarna af. Verder is de reiniging milieubewust en geschikt voor normale en droge huid. 
REBOOT JE GEZONDHEID IN 24 UUR - €20 
Dit is ook zeker een toffe aanwinst in de JouwBox! Vind met name de voorkant van het boek goed uitgedrukt, want in deze tijd vergeleken met vroeger zijn er echt veel ongezondere leefgewoontes ontstaan. Het boek is geschreven door Joël Goudsmit en helpt je bij de bewustwording van wat je nou eigenlijk elke eet en hoe je je eetgewoontes kan verbeteren en om kunt toveren tot een gezondere levensstijl. Een lekker dik boek met veel weetjes en handige tips die je zeker een keertje gelezen moet hebben!

MUDMASKY SERUM INFUSED EYE CREAM - €49
Mudmasky gezichtsmaskers zijn echt heel fijn! Je krijgt er een lekker zachte huid van en je ziet na ongeveer 4 keer smeren al direct een verbetering omdat het best wel geconcentreerde crème is. Iedereen heeft wel eens last van kringen onder je ogen door vermoeidheid of door andere oorzaken. Dit oogmasker is gemaakt van natuurlijke antioxidanten zoals kiwi zaden en Japanse thee, waardoor de gevoelige huid onder je ogen strakker wordt en je later minder snel rimpels krijgt. Ik ben heel enthousiast hierover!! 😊 

TEA BY ME VAN GOGH THEE - €3,99
Tea by Me is één van de weinige theemerken die echt in Nederland gekweekt wordt. Doordat de theeplant winterhard is, is het geschikt om hier te kweken! Wat ook echt leuk is om te weten is dat de thee afkomstig is uit het plaatsje Zundert, de geboorteplaats van Vincent van Gogh. Het is groene thee en smaakt heel lekker vindt ik persoonlijk aha! 

QUESTION TIME - WAT IS JOUW FAVORIETE PRODUCT UIT DE JOUWBOX? 



* [ad] Deze blog is geschreven in samenwerking met JouwBox.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig