A fashion, beauty and lifestyle blog

1.12.20

Warm & Cozy // Last Minute Sinterklaas Cadeau Ideeën Voor Mannen!

Last Minute Sinterklaas Cadeau Ideeën Voor Mannen!

En het is gewoon alweer bijna Sinterklaas! De tijd vliegt zeg! Ik vind het eigenlijk wel fijn dat het best vroeg donker wordt aha.. Het is de perfecte tijd om dan lekker op de bank te liggen met je favo serie, een kop thee en snacks. December is de feestmaand en staat in het teken van cadeautjes, cadeautjes, familie, eten, oja.. en cadeautjes!! 😉 Misschien ben je nog op zoek naar een last minute Sinterklaas cadeautje voor familie, een vriend of vriendin, etc. Lees dan gauw verder voor wat toffe ideeën! 

Hemdvoorhem is de perfecte plek om alles van overhemden tot sokken, t-shirts en meer met leuke kortingen te kopen en cadeau te geven voor iemand waarvan jij vindt dat hij dat verdient. Je kunt er onder andere merken vinden zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Falke. Wat ook erg leuk is, is dat je onder de categorie cadeaus erg handig een selectie kunt maken per prijs en het soort cadeau en je alleen nog maar het cadeautje onder de kerstboom hoeft te leggen door de feestelijke cadeaudoos waar het cadeautje in geleverd wordt. Dus als je niet echt inspiratie hebt dan kan je eenvoudig wat ideetjes op doen op de webshop!

Last Minute Sinterklaas Cadeau Ideeën Voor Mannen!

Het was voor mij ook nog een verrassing wat ik ontving aha. Uiteindelijk bleek het een lekkere warme 100% wollen sjaal te zijn van het merk Michaelis. Erg handig voor de winter en met sjaals kunt je eigenlijk nooit de mist mee ingaan, want het is altijd wel een leuk cadeau. Met name voor mannen is het soms lastig iets uit te kiezen qua kleding, dus dit is dan een soort safe option. Ik heb het cadeautje aan mijn broer gegeven want ik weet dat hij altijd dol is op sjaals. Ook als is het een Sinterklaas cadeautje; ik heb hem toch tijdelijk even onder de kerstboom gelegd tot 5 december.

Last Minute Sinterklaas Cadeau Ideeën Voor Mannen!
ANDERE LEUKE OPTIES
Hieronder heb ik nog een paar andere comfy sjaals op een rijtje gezet! 
Last Minute Sinterklaas Cadeau Ideeën Voor Mannen!
  1. Timberland geribde oranje sjaal. Een warme en vrolijke sjaal die je het beste kunt combineren met een donkere kleur winterjas; bijvoorbeeld in het donkerblauw of zwart, zodat de sjaal afsteekt en je outfit opvrolijkt. 
  2. Burton zwarte-witte pied-de-poule sjaal. Burton is een Brits merk en zorgt voor casual maar ook formele kleding en is bekend voor zijn klassieke shirts en gebreide kleding. De ideale combinatie om jouw outfit d.m.v. de sjaal om te toveren tot een casual of formele look! 
  3. Collusion imitatiesuede uniseks sjaal. Dit is echt een lekker zachte sjaal! Het voordeel hiervan is, is omdat de sjaal uniseks is, je hem gewoon even kunt lenen van je vriend, broer, of vader aha. Wel zo handig toch?! 
  4. Jack & Jones geweven sjaal. Sjaal met een casual look! Het merk is bekend om zijn sterke visuele stijl, dus als degene aan wie je het cadeau geeft van aanwezige patronen houdt, dan is dit merk of deze sjaal top voor je man, vader, of wie dan ook. 
  5. The North Face nekwarmer. Als je liever iets originelers cadeau wil doen, maar toch iets wat lekker warm en altijd handig is, dan is deze nekwarmer een leuke optie. Ideaal voor een winterwandeling, hike, etc. om warm te blijven. 
Vergeet niet een kijkje te nemen op de webshop van hemvoorhem voor nog meer leuke cadeau ideeën! Niet alleen voor Sinterklaas maar ook voor kerst! 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig