A fashion, beauty and lifestyle blog

28.12.20

Dr. Jart+ Dermask Water Jet Soothing Hydra Solution Review

In deze tijd mag je jezelf wel even extra verwennen! Dat kan je natuurlijke het beste doen met een at home spa day. Net als de Little black dress een must is voor in je kledingkast zijn maskers onmisbaar om je huid lekker te verzorgen en verwennen. Er zijn zoveel verschillende soorten maskers dat het soms best lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Ik heb het Dr. Jart+ Dermask Water Jet Soothing Hydra Solution masker mogen uitproberen en daar zal ik nu wat meer over vertellen en mijn mening over geven. Dus ga er lekker voor zitten en lees gauw verder! 
MASUKA MASK
Misschien heb je er nog niet van gehoord, maar dit in een Nederlandse webshop die heel veel verschillende soorten gezichtsmaskers verkopen! Alle maskers komen uit Zuid-Korea en omdat door het grote aanbod zit er altijd wel eentje bij die geschikt is voor jouw type huid. Zo verkopen ze onder andere Dr. Jart+ en Sulwhasoo. 

WAT VOOR TYPE MASKER IS HET? 
Het Dr. Jart+ masker is een cellulose sheet masker voor de gevoelige huid. Het helpt tegen irritaties en het kalmeert en hydrateert je huid. Het masker bevat belangrijke voedingsstoffen die jouw huid net dat beetje extra geeft. Het masker beschermt je huid tegen uitdroging en huidschilfering, wat met name fijn is in de herfst en winter. Vaak is de lucht dan net wat kouder en droger waardoor je huid extra bescherming en verzorging kan gebruiken en ook nodig heeft. Door de natuurlijke ontstekingsremmende ingrediënten geeft het jouw huid een boost! Verder is het goed om te weten dat er geen sulfaten, ftalaten, parabenen etc. aan toegevoegd zijn. 

HOE GEBRUIK JE HET MASKER 
Het is eigenlijk heel eenvoudig, maar wel goed om even te lezen hoe lang en hoe je het masker op met brengen. 

STAP 1: reinig eerst je gezicht voordat je het masker aanbrengt. Hierdoor wordt het masker makkelijker en beter in je huid opgenomen en zie je een beter resultaat. 
STAP 2: daarna breng je het masker aan op je gezicht totdat het egaal is verdeeld. Je mag het laten zitten voor ongeveer 15 a 20 minuten. In de tussentijd kun je dus lekker even languit op de bank liggen met warme choco en je favo serie 😉 
STAP 3: na alle het harde werk kan je het masker eraf halen haha! 

Wat vind ik nu eigenlijk van het masker? Ik ben er erg tevreden over!! Ik was even bang omdat ik best wel erg last heb van rosacea dat het verergerd, maar dat was helemaal niet het geval. Het voelde erg verfrissend op mijn huid en het masker was ook ondanks dat het er dun uitziet best dik. In de winter kan je huid altijd wel wat extra verzorging gebruiken en dit masker is zeker een aanrader. Met name nu we zoveel thuiszitten! Ik vond het ook erg fijn dat ik daarna niet het gevoel had nog een voedende crème te hoeven gebruiken, maar vrij lang nog zonder kon. Als je op zoek bent naar een verfrissen, hydraterend en verzachtend masker dan is deze zeker voor jou! 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig