A fashion, beauty and lifestyle blog

16.11.20

Comfortabel & Sportief // Chivo Outfit Inspiratie

Er is weer een nieuwe week aangebroken! De weekenden vliegen voorbij helaas. Maar maandagen zijn zo erg nog niet. Stiekem vind ik het vele thuiszitten wel lekker.. Gewoon even bijkomen van de afgelopen maanden die door corona best hectisch geweest zijn is nodig. En dat kan natuurlijk het beste als je niet alleen je huis gezellig, comfortabel en knus maakt, maar ook als je kleding lekker zit. Vandaag wil ik met jullie een blog delen over een sportmerk dat je misschien nog niet kent. Als je nieuwsgierig bent geworden, lees dan gauw verder! 😉

Truien zijn gewoon onmisbaar in je kledingkast. Of je ze nu draagt tijdens het sporten of op een spijkerbroek, de wat eenvoudigere en makkelijkere outfits zijn onderdeel van je basisgarderobe. Omdat ik zoveel thuis studeer en gewoon veel thuis ben in deze periode, vind ik het fijner om in plaats van mijn pyjama een sportieve outfit aan te trekken. Dan heb je toch meer een voldaan gevoel aan het einde van de dag, dan wanneer je je pyjama aanhoudt. Meestal raden ze ook aan dit niet te doen omdat je je dan minder goed kan concentreren.. waar ik het wel mee eens ben aha! Ik ben heel blij met de sweater van Chivo!! De trui is lekker zacht vanbinnen en gevoerd zodat je hem in de winter ook kunt dragen. De sweater is ook ideaal voor tijdens het sporten; als je bijvoorbeeld een stukje gaat hardlopen buiten. De sweater heb ik gecombineerd met een zwarte joggingbroek en een paar sneakers. 

Misschien wel grappig om te weten is dat het merk Chivo in het Spaans geit betekent. Het kledingmerk heeft persoonlijke toewijding als motto om op deze manier jouw obstakels en doelen het beste te kunnen bereiken. Ik vind het een mooie gedachte dat de kleding ontworpen is met het oog dat niets onmogelijk is. De kleding is geïnspireerd om het beste uit jezelf te halen en andere te inspireren dit ook te doen! 💪 De kracht van kleding moet niet onderschat worden. Trek bijvoorbeeld een toffe outfit aan tijdens het sporten en je voelt je een stuk gemotiveerder. Kleding heeft de kracht om je net dat zetje te geven wat jij kan gebruiken om een doel te bereiken of om een stapje dichterbij te komen. Op de webshop van Chivo kan je bijvoorbeeld handige t-shirts vinden, sweaters, tassen en meer! 

TIPS OM JE DOELEN TE BEREIKEN 
Hieronder heb ik nog een paar handige tips op een rijtje gezet die jou een handje kunnen helpen om je doelen te bereiken! 

"Wij geloven dat niets onmogelijk is. Door je te focussen op wat je doet en waarin je gelooft. Door je eigen potentieel te realiseren, kunnen je hoogste doelen worden bereikt." - Chivo
  1. Vermijd multitasken. 
  2. Maak een stappenplan of to-do list. 
  3. Beloon jezelf voor een (kleine) overwinning of voor een positieve gebeurtenis in jouw leven. 
  4. Wees niet te perfectionistisch. 
  5. Fouten maken is onvermijdelijk en hier leer je alleen maar van. 
  6. Subdoelen zijn de sleutel naar succes!
QUESTION TIME - Zorgt de juiste outfit ervoor dat jij je krachtiger en gemotiveerder voelt? 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig