A fashion, beauty and lifestyle blog

28.11.18

Toffe Muurdecoratie Voor In Je Kamer


Toffe Muurdecoratie Voor In Je Kamer
Tegenwoordig is het super makkelijk om het vliegtuig te pakken. Voor je het weet zit je in Rome aan een stuk pizza, of ben je misschien wel in Bali aan het genieten van zon, zee en strand. Er zijn nog zoveel steden die ik zou willen bezoeken, van San Fransisco, tot Vancouver to Hong Kong. Het liefst zou ik na mijn studie een wereldreis maken van een jaar, hoe cool is dat?! Als je net zo'n reisliefhebber bent als ik, dan kan je dat natuurlijk laten terugkomen in je interieur of met leuke decoraties in je woon - en slaapkamer. Lees gauw verder hoe jij je muren kunt opvrolijken! 
Toffe Muurdecoratie Voor In Je Kamer
Ik heb toevallig gisteren gehoord dat ik een kamer heb in Den Haag, super fijn! Het leukste vind ik altijd het zoeken naar leuke spulletjes en decoraties, het perfecte excuus om te gaan winkelen. Het handigste vind ik altijd dat je eerst een kamer moet zien, de grootte etc. en dan goed kan inschatten wat voor look of vibe je aan je kamer wil geven. Omdat mijn kamer 21m2 is, past er best wel een groot schilderij of foto op canvas aan de muur. 
cute wall dorm room decorations
Omdat ik zoveel van reizen houd leek het mij een tof idee om een wereldkaart in mijn nieuwe kamer te hangen. In de webshop werelkaarten.nl heb je super veel keuze aan kaarten, van stadskaarten, tot landkaarten van Nederland of Belgiƫ en in verschillende thema's. Dus als jij liever een kaart wil voor een kinderkamer, bijvoorbeeld voor je nichtje of neefje, dan kan je die ook zeker vinden! Wat fijn is is dat de kaarten in veel verschillende formaten verkrijgbaar zijn, zo zit er altijd wel iets tussen wat bij jouw kamer past. En je kan kiezen uit veel verschillende soorten materialen, meer dan 90 verschillende kaarten, bijvoorbeeld canvas of plexiglas of zelfs een muursticker.

Super leuk dat je mijn blog post hebt gelezen! Ik hoop dat je net zoveel zin hebt om een nieuwe reis te plannen net zoals ik aha! Om dat reisgevoel vast te houden zijn wereldkaarten de perfecte decoratie voor je kamer. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig