A fashion, beauty and lifestyle blog

22.11.18

Leuke & Originele Cadeaus Om Iemand Mee Te Verrassen!

En er is weer een week voorbij! We zitten gewoon al halverwege november, kan jij dat geloven!? Het is de perfecte maand om alvast te gaan kijken naar cadeaus voor de kerst, want je kan maar beter te vroeg dan te laat zijn haha. November is namelijk de maand van Black Friday met super veel deals en kortingen, en het is ook de maand van mijn verjaardag. Vandaag wil ik met jullie een toffe site delen waar je heel veel verschillende cadeautjes kunt vinden, voor jezelf, je zus, je oma, maar voor vandaag zou ik mijn moeder wel willen verrassen. Ik weet dat het nog geen moederdag is, maar een dag in het jaar iets extra's voor je moeder mag wel vaker! Lees gauw verder!
Leuke originele cadeau ideeën
Vaak vind ik het altijd het leukst om cadeaus uit te zoeken en te geven aan iemand anders, dan wanneer je zelf iets ontvangt. (Al is dat natuurlijk nooit verkeerd;) Elke vrouw wil weleens extra verwend worden. Si Gifts is een webshop waar je allerlei originele en nuttige cadeaus kunt vinden. Ook zijn er leuke cadeausets en aparte ontspannende cadeaus, zoals bijvoorbeeld badolie, badzout of koffie. 

Soms vind ik het nog best lastig wat ik aan mijn moeder zou kunnen geven. Ondanks dat ze alles al heeft, gaat het om het gebaar, en zal ze waarschijnlijk blij zijn met alles, al is het maar iets kleins. Ik denk dat ze het super leuk vindt om iets te krijgen voor onder de douche, iets ontspannends en tegelijkertijd iets nuttigs. Hieronder een aantal toffe cadeaus om aan je moeder te geven!

Leuke originele cadeau ideeën
WELLNESS CADEAUS
Deze cadeausets zijn zo schattig!! Ik denk dat iedereen deze wel zou willen hebben. In de eerste cadeauset zitten vier bath fizzers in de vorm van een donut. Deze bruisballen zijn perfect om relaxt een bad te nemen en ruiken zoet. De zoete geur past zeker bij de donuts. In de andere cadeauset zitten ook bruisballen, maar dan in de vorm van cupcakes als we toch bij het thema eten zijn. Deze geuren zijn minder zoet, eentje ruikt naar lavendel, en de andere twee naar vanille roos en honing amandel. Deze cadeaus zijn leuk om te geven voor een verjaardag of huwelijk. 

Leuke originele cadeau ideeën

CHOCOLADE
Als je niet helemaal weet wat je wil geven, en er toch zeker van wil zijn dat ze het cadeau leuk gaat vinden, is dit een perfecte keuze! Ik houd zelf heel erg veel van chololade, puur, melk wit.. Alles eigenlijk wel! In de webshop zag ik deze choclate doosjes, eentje met als smaak amandel in melkchocolade en yoghurt. De ander is blueberry omhuld in pure chocolade, yummmm. Dit is leuk om te geven voor elke gelegenheid!

Bedankt voor het lezen van mijn blog post! 
Question time - Wat vind jij het leukste cadeau om te geven? 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig