A fashion, beauty and lifestyle blog

1.11.20

Happy Feet In Happy Socks!

Het zijn lastige tijden helaas. Ik hoop dat je nog helemaal gezond bent en je verder je hoofd boven het water houdt! Met name nu we richting de winter gaan en het woord corona in onze hoofden geprent staat, is het des te belangrijker dat je even wat meer aandacht aan jezelf geeft. Al is het maar je nagels doen, je kamer extra gezellig maken, of een cake bakken. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. In deze blog wil ik daarom iets leuks en kleurrijks delen, namelijk: Happy Socks! In deze periode kan je namelijk wel wat vrolijks gebruiken. Lees gauw verder!
Met het vele thuiszitten is comfortabele kleding zeker geen luxe meer. Ze zeggen dat je je beter kunt concentreren als je thuis studeert of werkt als je niet in je pyjama zit. Daar zit wel een kern van waarheid in helaas.. maar wie zegt dat je geen comfy vrolijke sokken aan kan trekken aha?! Dat is een soort middenweg om je toch nog op je gemak te voelen. Oja vergeet niet een kijkje te nemen op hemdvoorhem.nl waar je een grote collectie hebt aan allerlei verschillende mannencadeaus. Van mooie overhemden van Tommy Hilfiger en Calvin Klein tot handige basis t-shirts. De webshop heeft ook vaak goede deals, dus het is zeker de moeite waar een kijkje te nemen!

COZY QUARANTINE TIPS & HOW TO HYGGE

Hieronder zal ik een paar tips geven hoe jij comfy & cozy de corona tijd door kan brengen! Ik zal je alvast een hint geven.. 'Hygge ' is een kunst om het leven comfortabel te maken. In het woordenboek staat dit:

"A quality of cosiness and comfortable viviality that engenders a feeling of contentment or well-being." 

Hygge is een Deens woord en is eigenlijk ontstaan omdat de Denen in het dagelijkse leven een oplossing wilde verzinnen om de soms monotone, koude en donkere dagen te weerstaan. (volgens mij wordt het in Denemarken zelfs nog eerder donker dan in NL.. 🙈) Ze proberen dan een gevoel van een hygge te creëren door momenten te vinden om de kleine dingen te vieren en de eentonigheid te verminderen. Nu tijdens corona is het nog belangrijker om deze momenten te vinden en te vieren. Dit vieren kun je doen door simpelweg bijvoorbeeld een lekker kopje koffie te drinken of kaarsjes aan te doen. 

  1. Ik vind zelf het allerbelangrijkste dat je je comfortabel voelt. Nu we richting de kerst gaan heb je van die leuke onesies in allerlei kleuren en patronen. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook warme sloffen kopen, badjas, slaapmasker, etc. En natuurlijk niet te vergeten de Happy Socks aha!!
  2. Probeer je kamer lekker gezellig te maken en extra comfortabel. Dit kan je doen door een warme kleur gloeilamp te kiezen met niet zo veel watt. Verder zijn kussens ideaal om je plek om te toveren tot een comfy spot zodat je daar altijd naartoe kunt gaan als je even wil uitrusten. Fleecedekens en heel veel flikkerende kaarsen (met die name van Woodwick zijn echt mijn favoriet!) en spiegels om de weerspiegeling te zien helpen ook heel erg! 
  3. Een DIY Spa Day! Dit is één van mijn favoriete dingen om te doen als je even de deur niet uit wil/kan. Verzamel je favoriete producten en pamper jezelf. Dit hoeft natuurlijk niet een hele dag te duren, meestal neem ik gewoon mijn tijd in een weekend en neem ik een voetenbad, doe mijn nagels en dan ben je zo minstens een uur verder. Het is echt ontspannend om te doen en het geeft ook een goed gevoel om jezelf te verzorgen. 😊

Als je nog op zoek bent naar een leuke outfit, dan zijn deze vrouwen jurken misschien wel de moeite waar om een kijkje te nemen! Bedankt voor het lezen van mijn blog! Ik hoop dat je het thuiszitten wat leuker kan maken met deze ideeën! Stiekem vind ik thuis zitten helemaal niet zo erg, maar het is meer dat wanneer je echt thuis moet zitten en minder leuk gaat worden. Aan de andere kant moeten we blij zijn dat we de luxe hebben om een thuis te hebben natuurlijk! 

QUESTION TIME - WAT IS JOUW FAVORIETE MANIER OM COMFY & COZY DE QUARANTINE DOOR TE KOMEN? 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig