A fashion, beauty and lifestyle blog

8.11.20

Tips voor je Schoonheidsslaapje // Beauty Pillow

Tips voor je Schoonheidsslaapje
We zijn alweer in november beland en de feestdagen komen steeds dichterbij! Ik kan soms gewoon niet geloven dat dit jaar ondanks alles zo snel voorbij vliegt zeg. In deze tijd is het nog belangrijker dan normaal om goed voor jezelf te zorgen. Rust, regelmaat en reinheid blijven de drie r'en die ervoor zorgen dat jij je op je best voelt. Een goede nachtrust is super belangrijk! Misschien doe jij ook weleens overdag een dutje of powernap om zo de dag met frisse moed en energie door te komen. Wist jij dat er ook kussens zijn die ervoor zorgen dat jouw schoonheidsslaapje een echt schoonheidsslaapje wordt?! Als je nieuwsgierig bent geworden wat ik hiermee  bedoel, lees dan gauw verder! 😉
Tips voor je Schoonheidsslaapje
Kleur Taupe SATIJNEN BEDDENGOED 
Het soort beddengoed wat jij koopt en gebruikt kan je schoonheid beïnvloeden. Het is daarom belangrijk dat je geen synthetische of nep kwaliteit beddengoed koopt. Een satijnen kussensloop is de ideale oplossing om van jouw schoonheidsslaapje een echt schoonheidsslaapje te maken. Er zijn een tal van voordelen die een satijnen kussen met zich mee brengen. Ik kreeg een berichtje van Beauty Pillow om een satijnen kussensloop thuis gestuurd te krijgen en uit te proberen. Dit heb ik een tijdje gedaan en ik ben echt blij verrast! Het kussen is heel zacht en ik merkte na een paar dagen dat mijn haar minder snel vet werd wat super fijn is want mijn haar is echt snel vet aha. Verder vond ik dat het kussen ook lekker verkoelend aanvoelde en voelde mijn huid in de ochtend na het wakker worden gladder aan. 

"Nooit meer een “bad hair day”, deze kussensloop zorgt ervoor dat je haar beter in model blijft, voorkomt gespleten haarpunten, geen klitten en pluis meer en vermindert ook nog eens vet haar." 

Op de webshop van Beauty Pillow kan je uit allerlei verschillende soorten kleuren kiezen, zoals bijvoorbeeld champagne of pearl. Als jij fan bent van de wat fellere kleuren dan kan je ook kiezen voor vrolijke tinten zoals lila, roze of zilver. Ik vond het best lastig kiezen, maar omdat mijn kamer een vergelijkbaar is met de kleur taupe heb ik die kleur gekozen (anders wordt het iets te kleurrijk in mijn kamer haha..). De standaardmaat is 60 x 70cm. Maar je kan ook als dat nodig is voor afwijkende maten kiezen. Oja, ook wel goed om te weten is dat je op de webshop niet alleen kussenslopen en kussens kan vinden, maar ook satijnen dekbedovertrekken. 

Tips voor je Schoonheidsslaapje
WAAROM EEN BEAUTY PILLOW?  
Hieronder heb ik nog even alle voordelen van de Beauty Pillow op een rijtje gezet! Daarnaast is het ook erg fijn dat de satijnen kussensloop anti-allergeen is en voorkomt dus huisstofmijt. 
 1. Slaapt heerlijk verkoelend 
 2. Voorkomt slaapvouwen in het gezicht 
 3. Verfijnt rimpeltjes en zorgt voor een zichtbaar stralende huid 
 4. Bestrijdt acné en onzuiverheden 
 5. Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar 
 6. Voorkomt gespleten haarpunten en pluizend haar 
 7. Gaat vet haar tegen en zorgt dat het haar beter in model blijft 
 8. Kalmeert een onrustige en gevoelige (hoofd)huid 
 9. Behoud haar- en wimperextensions beter 
 10. Geeft een mooier resultaat bij PMU-behandelingen 
 11. Zorgt voor intensievere werking van huid- en haarproducten 
 12. Is een anti-allergeen tegen huisstofmijt en pollen 
Ik hoop dat jij nu ook enthousiast geworden bent en misschien wel overweegt om satijnen beddengoed aan te schaffen! Ik ben nog steeds echt heel tevreden over de kussensloop! Ik heb eens geprobeerd om weer op een normale stoffen kussenhoes te gaan slapen, maar dat voelt toch minder fijn aan. En met name voor mijn huid voelt de satijnen hoes fijner. Ik zit er aan te denken ook het bijpassende satijnen dekbedovertrek te bestellen. Richting de feestdagen kan het een leuk cadeautje zijn! 😊

QUESTION TIME - HEB JIJ WELEENS SATIJNEN BEDDENGOED UITGEPROBEERD? 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig