A fashion, beauty and lifestyle blog

12.11.20

Cadeautip: Theebloemen van Flora Tea!

theebloemen flora tea
Vandaag wil ik met jullie een blog delen over iets waar ik heel dol op ben, namelijk: thee!! Ik ben echt een theeliefhebber. Dit komt mede door mijn moeder omdat zij ook heel veel van thee houdt en vaak allerlei verschillende soorten thee uitprobeert. Ik wil niet zomaar thee met jullie delen, maar iets veel beters aha! Theebloemen zijn eigenlijk nog niet zo populair in Nederland. Maar de laatste tijd komt daar wel verandering in door onder andere webshops die deze bloemen verkopen. Lees gauw verder! 😋
theebloemen flora tea
Oriental Beauty // Groene Thee, Calendula en Jasmijn. THEEBLOEMEN VAN FLORA TEA
In deze lastige periode mag je jezelf wel even extra verwennen. Een lekker kopje thee met je favoriete snack erbij zal dat zeker mogelijk maken. Ik had eigenlijk nog nooit eerder van theebloemen gehoord, totdat ik de webshop van Flora Tea tegenkwam. De webshop verkoopt theebloemen; dit zijn theebladeren gebundeld aan elkaar en binnenin vind je een gedroogde bloem, zoals bijvoorbeeld een hibiscus of een lelie. Het ziet er uit als een soort zaadje totdat je het in kokend water legt. Dan moet je zeker je camera even bij de hand houden om het moment vast te leggen en later nog te kunnen nagenieten! 
theebloemen flora tea

Ik heb drie verschillende smaken mogen ontvangen, waarvan ik er eentje alvast heb uitgeprobeerd. (vind het zo zonde om die andere twee ook al op te maken. Die bewaar ik voor een ander keertje!) Alle theebloemen zijn zelfs sinds 2006 elk jaar opnieuw weer genomineerd tijdens de Great Taste Awards. Ik kreeg bij de theebloemen ook een warmtebestendig theeglas en een kaart waar je alle verschillende theebloemen en smaken kunt zien en zo makkelijk eentje kunt kiezen die jij lekker vindt. Als je de theebloemen wil bestellen dan raadt ik je aan om of een hitte bestendig glas erbij te bestellen als je er nog geen hebt. Je kan natuurlijk de bloem ook in een normaal glas doen of een mok, maar dan kan je alleen de thee proeven en niet zien. En dat is nou juist het tofste eraan! 😉

100% NATUURLIJK
Ook wel goed om te weten is dat alle theebloemen gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. Deze natuurlijke stoffen kunnen voordelen met zich meebrengen voor je lichaam. De thee van Flora Tea heeft als basis groene thee bladeren die zorgen voor onder andere de volgende voordelen:
  1. Je wordt minder snel misselijk! 
  2. Je voelt pijn minder snel. 
  3. En het helpt om minder gestrest te voelen. (altijd handig toch?!)
theebloemen flora tea
Ook is de groene thee erg handig om je stofwisseling op gang te brengen en te versnellen. Groene thee zorgt er namelijk voor dat de negatieve gevolgen van een niet zo goed cholesterol verminderen en daarnaast vergroot het de effecten als je al een goed cholesterol hebt. 

Ik ben nog steeds erg blij met de theebloemen!! Je proeft ook echt de aroma van de thee en als je het kokend water over de theebloem giet dan zie je het aroma ook echt van de bloem afkomen in het water. Als je bijvoorbeeld een verjaardag hebt of nu de feestdagen dichterbij komen kan dit een leuk en origineel cadeautje zijn. Als je liever normale thee wil, dan kan dat ook zeker via de webshop van Flora Tea. 

QUESTION TIME - HEB JIJ WELEENS THEEBLOEMEN GEPROBEERD? 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig