A fashion, beauty and lifestyle blog

29.10.20

Review // Eeltsokken voor babyzachte voeten!

[AD] Deze blog is geschreven in samenwerking met Eeltsokken.nl.

eeltsokken voor babymachte voeten
En het is alweer bijna november! Wat gaat de tijd toch snel zeg! Het zijn lastige en rare tijden, maar ik hoop desondanks dat je toch nog een goede week hebt. In tijden van corona is het extra belangrijk om net even wat meer dan normaal jezelf te verzorgen. Daarom wil ik vandaag iets leuks delen, namelijk: eeltsokken! Iedereen transpireert tijdens het sporten, misschien loop je veel op het werk of willen jouw voeten hoe dan ook verwend worden. Nu toch alles van uit huis moet, waarom dan ook niet een at home spa voor je voeten aha?! Heb jij last van eelt op je voeten en wil je hier eenvoudig zelf wat aan doen, lees dan gauw verder. 
eeltsokken voor babymachte voeten
WAT ZIJN EELTSOKKEN? 
Eelt op je voeten is gewoon niet zo mooi, punt uit. Maar bovendien is het ook geen fijn gevoel als je een laag dode huidcellen op je voeten hebt zitten. Eeltsokken helpen je om op een simpele en natuurlijke manier van het eelt af te komen, door je huid te laten uitdrogen waardoor je gaat vervellen en uiteindelijk je geen eeltplekje meer over houd. Zodra de eelt is verwijderd, voelt je huid lekker zacht aan zodat je zorgeloos je voeten kunt laten zien. Wel zo fijn toch?! 😉

GOEDKOOP IS DUURKOOP? 
Er zijn natuurlijk heel veel goedkope eeltsokken te vinden op o.a. Chinese sites als Alieexpress of andere webshops als bol.com. Wat goed is om te weten is dat de samenstelling van deze producten niet schadelijk of gevaarlijk is. Maar het zal minder resultaten opleveren, of in the worst case scenario helemaal geen resultaat. 

"Helaas is het zo dat de markt, bijvoorbeeld bol.com en AliExpress, talloze Chinese goedkope eeltsokken aanbiedt die een twijfelachtige samenstelling hebben."

eeltsokken voor babymachte voeten
LAVENDEL PEEL-OFF MASKER 
De eeltsokken bevatten exfoliërende ingrediënten, namelijk glycolzuur, salicylzuur of beiden. In de goedkopere eeltsokken zit er vaak niet de juiste hoeveelheid in, waardoor je misschien niet het resultaat krijgt wat je zou verwachten. Salicylzuur is het belangrijkste ingredient en dat hebben deze eeltsokken die ik heb ontvangen gelukkig aha! Als je naar de webshop van eeltsokken.nl gaat dan kan je kiezen uit verschillende geuren. Ik alle 4 de verschillende geuren mogen ontvangen. Ik heb gekozen om het lavendel peel off masker als eerste uit te proberen. Lavendel is gewoon een van mijn lievelingsgeuren. 

HOE WERKEN EELTSOKKEN & MIJN ERVARING 
Het is heel eenvoudig, maar je hebt wel even geduld nodig. 

Stap 1: laat je voeten een uur lang inweken in de eeltsokken. Het is niet nodig om van te voren al een voeten bad te nemen, maar je kan je voeten wel even weken of wassen. Je kan daarna gewoon meteen de eeltsokken aantrekken en lekker relaxen met een boek en een kop thee. 

Stap 2: Nadat je je voeten lekker hebt verwend met de eeltsokken, kan je je voeten met een crèmetje insmeren als je dat fijn vindt. Neem gedurende de 3 dagen tot de vervelling begint dagelijks een voetenbad. 

Stap 3: Na ongeveer 3 dagen beginnen je voeten te vervellen en ben je van de dode huid af. Dit kan eventje duren, maar daarna heb je wel lekker zachte voeten! 

CORONA PROOF! 
Ik heb met name op mijn hielen best veel last van eelt als ik grote stukken gelopen heb. Naar de pedicure gaan wordt een dure grap, dus de eeltsokken zijn een fijne oplossing om en te besparen en tijdens de corona periode minder in aanraking te komen met anderen. Ik had eigenlijk nog niet eerder gehoord van eeltsokken. Toen ik de eeltsokken aandeed was het best even koud aan je voeten aha, maar als je je lekker warm aankleed dan is dat geen probleem. Na een aantal dagen (2/3) begonnen mijn voeten te vervellen en gingen ze steeds zachter en gladder aanvoelen. En eigenlijk binnen een week waren mijn voeten een stuk zachter geworden! Was stiekem een beetje verbaasd van het resultaat omdat ik het zelf thuis doe, maar er is zeker een verschil. Van het vervellen heb ik geen foto gemaakt omdat dat er een beetje vies uitzag.. De eeltsokken zijn ook een leuk cadeau voor je broer, vader, vriendin, etc. 

QUESTION TIME - HEB JIJ WELEENS EELTSOKKEN UITGEPROBEERD? 
Klik hier om de eeltsokken te kopen!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig