A fashion, beauty and lifestyle blog

2.4.21

Abel Bakt // De Enigste & Lekkerste Brievenbus boterkoek


De Enigste & Lekkerste Brievenbus boterkoek
Ik hoop dat je een fijne week hebt gehad! Allereerst wil ik je natuurlijk een hele fijne Pasen wensen met lekker eten en hopelijk ook wat extra tijd met familie of vrienden. Ik vind Pasen zelf altijd heel leuk. Ik heb het gevoel alsof de lente dan echt begint en de wat donkere wintermaanden achter de rug zijn. Bakken is iets wat extra populair geworden is in de lockdown. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf niet zo'n bakfanaat ben.. Maar ik sta altijd klaar als er iets lekkers geproefd moet worden aha! Vandaag wil ik met jullie iets tofs delen, namelijk: de brievenbus boterkoek! Ben je nieuwsgierig, wacht dan niet langer en lees gauw verder! 

Een lange tijd hebben Abel en zijn vrouw Lenneke een horeca-zaak gerund in Rotterdam. Maar door corona moest de zaak helaas sluiten en konden ze beiden de tijd nemen om over hun toekomst na te denken. De passie en liefde voor bakken en banket was zeker nog niet verloren en daarom ontstond het leuke idee om mensen blij te maken met lekker eten! De webshop AbelBakt was in het leven geroepen; hier kun je hele lekkere brievenbus-boterkoeken bestellen die allemaal met liefde door Abel gebakken zijn. 
De Enigste & Lekkerste Brievenbus boterkoek
Wat ik erg mooi vind om te zien als je de webshop bezoekt, is dat het echtpaar ook echt ernaar uitziet dat het hun passie is. Ik heb wel bewondering voor mensen die openstaan voor nieuwe ervaringen en op deze manier toch aantonen dat ze dapper zijn en iets nieuws in het leven roepen en het proberen! Dat maakt het des te leuker om een boterkoek te bestellen. Op de website kan je uit verschillende boterkoeken kiezen, zoals bijvoorbeeld eentje zonder gluten en een vegan boterkoek. Dat is super handig, want dan vergroot je toch je publiek en is er voor iedereen wel iets. 
Boterkoek Origineel
Ik heb de originele boterkoek uitgeprobeerd en deze kwam in een doosje nog helemaal heel en netjes geleverd. Je krijgt er een gratis handgeschreven kaartje (je mag zelf de tekst bedenken wat het leuk maakt om cadeau te geven) bij doen, wat het leuk en persoonlijk maakt en als je de doos opent ruikt je meteen een heerlijk zoete geur mhmm! Je kan de boterkoek tot 3 dagen na levering in de koelkast bewaren, maar ik had hem helaas al diezelfde dag op aha.. De boterkoek is romig en crunchy en is €9,95 wat het zeker waard is en wordt als je hem voor 12 uur bestelt de volgende dag geleverd. De tip die op de website staat als je de boterkoek liever hard en knapperig eet is om de koek even in de koelkast te laten staan. De ingrediënten van de originele boterkoek zijn suiker, roomboter, tarwebloem, eigeel en een snufje zout. 

Als je op zoek bent naar iets lekkers en je de deur niet uit wil, dan is deze webshop ideaal! Het smaakt super lekker en je steunt een klein bedrijf. 😊

QUESTION TIME: HEB JIJ WELEENS EEN BOTERKOEK GEPROEFD? 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig