A fashion, beauty and lifestyle blog

23.4.21

Leuk Overhemd Voor Mannen & Stijl Tips

Jeetje wat gaat de tijd toch snel zeg! Ik moet eerlijk zeggen dat ik na meer dan een jaar lang lockdown toch nu wel echt me verheug op wat meer vrijheid. De lockdown heeft in paar opzichten ook wel (kleine) voordelen gehad, zoals geen reistijd en er is meer tijd om even op een pauzeknop te drukken en meer tijd met familie doorbrengen. Super fijn dat nu de winter voorbij is en het tijd is voor hopelijk een zonnige en warme zomer die ons tegemoet komt! Vandaag wil ik een toffe mannen webshop met jullie delen. Want tijdens de lockdown is het juist extra belangrijk om even wat meer aandacht aan jezelf te besteden! Ben jij benieuwd waar ik het over heb, lees dan gauw verder. 😉

LeDub Lichtblauw Overhemd Twill Bloemen
De Heerenzaak en overhemden.com zijn webshops ontstaan met het doel om het net even anders aan te pakken dan andere webshops voor mannen. Het is dé webshop voor mannen waar jij als klant centraal staat en er ook echt naar je wordt geluisterd. Je kan hier merken zoals Circle of Gentlemen, Calvin Klein, Gant en veel meer vinden. Daarom is er voor iedereen, maakt niet uit welke smaakt je hebt, altijd wel wat te vinden. Leuk om te weten is dat de Heerenzaak ook fysieke winkels heeft. Dus als je met je vriend, vader, oom of wie dan wil gaan shoppen, vergeet dan niet Maasstraat 89 op je lijstje te zetten! 

LeDub Overhemden 
Ik heb een overhemd van LeDub mogen ontvangen om iemand mee te verrassen. Ik heb uiteindelijk besloten om het overhemd aan mijn broer te geven, omdat hij druk bezig is met zijn studie en een tof cadeau tussendoor natuurlijk zeker welkom is. Ik heb gekozen voor een overhemd van LeDub, misschien ken je het merk al. De overhemden zijn van erg goede kwaliteit en je kan kiezen uit verschillende pasvormen waaronder de regular fit, modern fit, tailored fit en slim fit. Wat ik met name fijn vind aan dit merk is dat de overhemden degelijk en ook klassiek zijn, maar toch met een twist in het design en de kleine details dat het net even wat origineler maakt. Het overhemd wat ik heb uitgekozen is in een leuke lente kleur, namelijk lichtblauw en is strijkvrij (scheelt weer werk aha!). De boord aan de binnenkant heeft een bloementjes patroon wat het uniek maakt. 
Als je behalve overhemden ook fan bent van polo shirts, vergeet dan niet ook een kijkje te nemen op Poloshop.com waar je een ruime keuze hebt aan mooie polo's voor deze lente en zomer in allerlei kleuren en stijlen, zoals bijvoorbeeld van Gant die je hierboven ziet en nog veel meer!


Style Tips Voor Mannen
Op deze website kan je allereerst als je vriend of vader professionele tips over hoe je je eigen stijl ontwikkelt, de juiste kleuren combineert en gewoon in het algemeen een beetje op weg geholpen wil worden, dan is een stylingadvies zeker een toffe optie van een betrouwbare en bekende website! 

1. Kies de juiste maat. Misschien een simpele tip, maar heel veel problemen kunnen super snel worden verholpen of zelfs vermeden met het kiezen van de juiste maat. Dit is misschien wel het meest belangrijke als je gaat shoppen en op zoek bent naar een leuke outfit. Als je goed oplet op de pasvorm van een bepaald kledingstuk dan weet je al gauw hoe het valt en of je een maatje groter of kleiner nodig hebt. Vaak hebben mannen de neiging om kleding te kiezen die te groot is omdat het lekker zit en comfortabel aan voelt, of omdat ze niet precies weten hoe een kledingstuk precies moet vallen. 
2. Focus eerst op het creëren van een klassieke stijl, daarna komt de rest. De meest gemaakt fout is dat je meteen je eigen personal touches en allerlei excentrieke details aan je outfits moet toevoegen die jij leuk vindt om zo je persoonlijke stijl te ontwikkelen. Maarrr dat is soms nog best lastig. Het is een beetje vergelijkbaar met koken. Als je net begint dan denk je niet deze maaltijd gaat fantastisch smaken. (met een beetje geluk wel haha..) Maar het punt is, is dat je kleine stapjes moet zetten. Focus is op een wat klassiekere stijl en voeg daarna jouw personal touches etc toe voor een meer persoonlijke stijl. 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig