A fashion, beauty and lifestyle blog

7.5.20

Moederdag Cadeau Tips - Zo Maak Jij Jouw Moeder Blij!

Moederdag Cadeau Tips
En het is alweer bijna zover, moederdag komt eraan! De perfecte dag om jouw moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Met name in deze situatie met het coronavirus is iedereen toch iets meer gestrest en onrustig dan normaal, wat helemaal niet raar is. Het is best wennen om opeens zoveel thuis te moeten zitten en je routine helemaal moet omgooien. Dat vergt heel wat zelfdicipline. Des te meer reden om extra te laten merken dat jij jouw moeder waardeert! Als jij nog op zoek bent naar leuke moederdag cadeau tips, lees dan gauw verder!

IETS LEKKERS VOOR BIJ DE KOFFIE OF THEE 
Ik denk dat de meeste vrouwen bijna altijd wel zin hebben in iets lekkers toch?! Behalve als je aan de lijn bent natuurlijk aha.. Maarrrr in deze onzekere tijden hoeft je moeder niet zo streng te zijn voor zichzelf. Af en toe jezelf verwennen moet kunnen! Op hemdvoorhem.nl kun je super leuke cadeauboxen vinden waarbij je bijvoorbeeld een stuk chocolade en een paar leuke gekleurde sokken kunt uitkiezen. Het wordt dan ook nog eens leuk ingepakt in een cadeaudoos met strik zodat je zelf niks meer hoeft te doen. Het stuk chocolade is van het Nederlandse merk Tony Chocolony, super lekker!! Je kan het stuk chocolade zelfs ook nog laten smelten in de warme melk voor een lekkere chocomelk.
Moederdag Cadeau Tips
HAPPY SOCKS VOOR HAPPY FEET
Bij een lekker stuk chocolade moet je natuurlijk ook iets comfortabels aandoen. In de cadeausets op de webshop heb je keuze uit verschillende patronen en leuke vrolijke kleuren sokken van Happy Socks. Ze staan leuk ook voor onder een spijkberbroek, maar in huis met je pyjama zijn ze natuurlijk ook prima. De cadeauboxen zijn er in vesrchillende samenstellen, zo kun je de soort chocola uitkiezen en je favoriete paar sokken die je moeder blij kan maken!!

QUESTION TIME - Heb jij al iets leuks bedacht om aan je moeder te geven? Natuurlijk hoeft een cadeau niet super veel te kosten, uiteindelijk draait het om het gebaar!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig