A fashion, beauty and lifestyle blog

26.10.18

Tof Sieradenmerk // Kuroji Jewellery

Leuke sieraden merken die je nog niet kent
Hoi allemaal!

Ik zit midden in mijn tentamenweek en heb het echt super druk! Wat ben ik blij als de tentamens achter de rug zijn en ik weer wat meer vrije tijd over heb. Meer vrije tijd betekent namelijk ook meer tijd voor mijn blog haha, en meer voor jullie om te lezen. Vandaag wil ik heel graag een tof sieradenmerk delen wat je misschien nog niet kent. Ik ben echt een groot sieradenfan! Vaak maken de juiste sieraden je outfit compleet en net iets specialer. Lees gauw verder over werk sieradenmerk ik het heb!

Er zijn veel merken, maar vaak vind ik het het leukst om sieraden te kopen bij de wat kleinere en minder bekende merken. Ook voor kleding, soms hebben de wat kleinere winkels net even andere dingen. Toevallig ontdenkte ik het merk Kuroji, het betekent black balance in het Japans. Het is een Nederlands merk met minimalistische en unieke sieraden en bestaat nog maar een paar maanden. Super nieuw dus! De sieraden geven jouw outfit de juiste balans en laten jouw persoonlijkheid shinen. Het merk gebruikt zilver en swarovski kristallen om dit naar voren te brengen. Zelf vind ik swarovski kristallen heel mooi, perfect voor een avondje uit, maar ook om overdag te dragen. 
Leuke sieraden merken die je nog niet kent
In de webshop zag ik dit armbandje, super schattig! Misschien heb jij dat ook wel, ik vind de wat minder uitbundige sieraden makkelijker combineren bij een outfit dan echte statement ringen of kettingen. Die zijn natuurlijk ook mooi, maar minimalistische sieraden zijn weer eens wat anders. Mijn verjaardag komt er snel aan, en dit zou een leuk cadeautje kunnen zijn voor mij;), voor je nichtje of vriendin. Het handgemaakte armbandje is van silver, met een donker grijzen swarobski kristal. (In het Japans Kuro) Als je wat dunnere polsen hebt, dan is dit armbandje perfect, want een aansluiting is niet nodig doordat het meerekt. De kleur is mooi voor de herfst, in de zomer draag je vaker de wat fellere kleuren of pasteltinten. Wat leuk is aan het merk, is dat je in combinatie met het armbandje bijvoorbeeld ook een ketting of oorbellen kunt kopen. Allemaal met hetzelfde kleur hartje zodat het goed bij elkaar past! 
Leuke sieraden merken die je nog niet kent
Naast het armbandje zijn er nog veel meer sieraden te bekijken in de webshop natuurlijk! Ik hoop dat je het leuk vond om mijn blog post te lezen. 
Question time - Wat is jouw favorite sieraden merk? 

Liefs,
Isabella
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig