A fashion, beauty and lifestyle blog

26.11.16

Zo maak je je kamer winterproof

Hoi allemaal! 

De kerst komt steeds dichterbij! Ik Kan bijna niet geloven hoe snel dit jaar is gegaan. Het lijkt wel of elk jaar sneller gaat. De periode voor keert vind ik eigenlijk het allerleukst. Vroeger ging ik altijd samen met mijn ouders rondrijden in de buurt om kerstverlichting te bekijken. Er was altijd een huis die echt over de top versierd was, van het dak tot aan de tuin compleet met lampen en kerstbomen. Echt super cool! Sinds gisteren heb ik dan ook een kerstboom in mijn kamer neergezet en mijn lichtpiramides van de zolder gehaald. Maar een kamer is niet compleet zonder de juiste verlichting. Lees gauw verder hoe je jouw kamer kerst proef en winterklaar kunt maken! 

Afbeeldingsresultaat voor winter hurry up quotes
Verlichting maakt je huis of kamer gezellig. Er zijn zo veel verschillende soorten kerstverlichting. Het mooist vind ik lichtsnoer met lampionnen en of met sterren. Die doen me altijd denken aan een koude winterse dag. Deze heb ik dan ook uitgekozen op de webshop van Lampenonline. Lampenonline heeft alles wat je maar nodig hebt aan verlichting, niet alleen voor de kerst maar ook gewoon voor buiten of binnen. Ik was erg blij toen ik deze webshop ontdekt had omdat er een hele grote collectie is, voor iedereen is er wel wat te vinden. Of het nou gekleurde verlichting is of een simpel lichtsnoer. Ik wist eigenlijk meteen al welke verlichting ik wilde hebben om mijn kamer gezellig te maken voor de kerst. Het eerste item dat ik heb gekozen is het lampionnensnoer. Toen ik het pakketje thuis kreeg was ik erg nieuwsgierig(eigenlijk altijd haha) en blij verast. Ik vond het lichtsnoer echt super mooi! De lampen geven ook best veel licht. Het staat bijvoorbeeld leuk in een boekenkast, je bureau of in de woonkamer. 

Zo maak je je kamer winterproof

Zo maak je je kamer winterproof

Zo maak je je kamer winterproof

Mijn andere aankoop is een lichtsnoer met lampjes in de vorm van sterren. Deze vond ik ook erg mooi en kan eigenlijk ook overal in je kamer of woonkamer. Je krijgt meteen de indruk dat je kamer gezellig is en perfect voor de kerst in combinatie met een kerstboom. Ik zou Lampenonline zeker aanraden als je veel keus en snelle levering wil hebben. Het is een leuke en goede webshop en zeker een aanrader voor de volgende keer!

Zo maak je je kamer winterproof
Zo maak je je kamer winterproof


Dit is alweer het einde van mijn blog post voor vandaag. Ik hoop dat je nu ook zin hebt om jouw huis in te richten voor de kerst en met leuke verlichting hoeft dat niet zo moeilijk te zijn. Hoe maak jij jouw kamer gezellig voor de feestdagen?

Liefs,
Isabella ❤

SHARE:

1 comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig