A fashion, beauty and lifestyle blog

19.6.22

JouwBox Review Charlotte Labee // Gezonde Musts + Winactie!

Jeetje het is gewoon alweer juni zeg! Wat gaat de tijd toch snel aha! Mijn tentamenweek is net weer achter de rug en ben wel opgelucht dat ik het nu wat rustiger aan kan doen. Ik ben nog even in afwachting van de resultaten en hopelijke vanaf volgende week officieel vakantie! Misschien heb jij ook wel een drukke periode achter de boeg en wordt het tijd dat je jezelf even extra mag verwennen.  Vandaag wil ik iets heel leuks delen waar je misschien wel of misschien nog niet van gehoord hebt! Het is een box met allerlei gezonde producten voor je lichaam en geest! Nieuwsgierig geworden?! Lees dan gauw verder! 😉

De Jouwbox is een box die ieder kwartaal verschijnt met allerlei gezonde producten voor je lichaam en geest. De producten worden gekozen door gezondheidsdeskundigen en de box heeft een waarde van €145 en is verkrijgbaar voor €45. Oja, ik mag 2 boxen weggeven door middel van een witactie op mijn Instagram, dus neem voor een kijkje daar en doe mee!! 

ERICA SENSITIEVE REINIGINGSSCHUIM 
Ik heb zelf best een gevoelige huid door de rosacea op mijn wangen, waardoor het soms nog best lastig is om goede huidverzorgingsproducten te vinden die niet zorgen voor verergering. Maar deze reiniging van Erica was echt fijn. Mijn huid voelde achteraf lekker zacht en het is ook speciaal voor de gevoelige huid. Ook goed om te weten is dat het product vegan is en vrij van parfum. Want parfum kan soms een storend effect hebben op je huid of het nog verder uitdrogen, dus dat is super fijn dat dat er niet in zit!  
PERMSAL MAGNESIUM OLIE 
Allereerst zat er in de JouwBox een flesje magnesium olie van het merk Permsal. Eigenlijk hebben heel veel mensen een te kort aan magnesium en niet alleen sporters. Ik slik al best lang magnesium pilletjes omdat het mij helpt tegen rusteloze benen en mijn spieren ontspant. Een tekort aan magnesium kan leiden tot bijvoorbeeld problemen met slapen, spanning en spierpijn! Ik heb de olie uitgeprobeerd als afwisseling met de pilletjes! Je sprayt een paar keer op je huid en masseert het dan licht. Mijn huid op mijn benen ging in het begin een klein beetje tintelen (dat is normaal:) en laat je het ongeveer 20 minuutjes inwerken. Maar dat onrustige gevoel trok vrij snel weg, wat super fijn is!! 
BLUEM TANDPASTA ZONDER FLUORIDE 
Als tweede verrassing zat er een tandpasta in de jouwbox! Mooie en gezonde tanden horen gewoon bij je dagelijkse routine en verzorging. Vaak poets ik mijn tanden twee keer per dag, maar probeer de laatste tijd het naar drie keer op te schroeven aha! Ik heb er eigenlijk nooit bij stil gestaan dat tandpasta zonder fluoride een optie is. De tandpasta van BlueM is samengesteld door een team van kaakchirurgen, tandartsen en implantologen. Ook misschien leuk om te weten is dat er honing in de tandpasta zit, maar dit lijdt niet tot gaatjes gelukkig! Dit omdat de glucose in de honing als snel omgezet wordt naar zuurstof! Ik heb de tandpasta uitgeprobeerd en ben heel blij! Vond het fijn dat naar mint smaakt het dunner was (helpt goed bij tandplak) en ik heb daarna tot lang ook een frisse adem. Mijn tanden zagen er ook glanzender uit merkte ik op. Wel goed om op te letten is dat je na het tandenpoetsen niet spoelt met water maar de tandpasta die je nog in je mond hebt uitspuugt. Dan blijft er meer zuurstof in je mond en werkt het langer door! 

BLUEM DENTAL TAPE 
Ook zat er in de box een floss om na het gebruiken van de BlueM tandpasta de floss te gebruiken om je tanden zo extra goed schoon te houden! De tape verwijdert bacteriële tandplak, voedselresten en laat ook een frisse muntsmaak achter, wat ik erg fijn vind net als bij de tandpasta! 
YOGI TEA FOR THE SENSES NATURAL ENERGY 
Dit is denk ik mijn favoriete product aha!! Ik hou echt super veel van thee (misschien ook door mijn moeder die ook echt elke dag thee drinkt en niet zonder kan) en Yogi Tea is een heerlijk merk! Ik had eigenlijk nog nooit dit smaakje geprobeerd, totdat ik hem tegen kwam in de JouwBox. De ingrediënten in deze thee zijn: bergamot, citroen, citroengras, citrus, gember, kardemom, kruidnagel, venkel, zoethout en sinaasappel. Eigenlijk allemaal ingrediënten waar ik van hou! Laat de thee 5-7 minuten inwerken om echt de smaak goed en optimaal te proeven! 

BITES WE LOVE MIXED NUTS 
De notenmixen van Bites We Love zijn verkrijgbaar in vijf verschillende soorten. Bij mixed nuts zitten er amandelen, cashews, hazelnoten en walnoten in. De noten zijn allemaal ongezout en ongebrand, dat zorgde ervoor dat ze beter smaakten vond ik! Ook belangrijk om te weten is dat het 100% plantaardig is! Vond het een lekkere snack voor tussendoor bij de thee! En ook handig dat het al per portie verpakt is en handig is voor onderweg of tijdens het werk in je pauze. 

MATTISON SPINAZIE POEDER 
Ik heb nog nooit eerder een product uitgeprobeerd in de vorm van een poeder. Deze spinazie poeder is rijk aan calcium, eiwitten, ijzer en vezels! En omdat eigenlijk meteen nadat de spinazie geoogst wordt gedroogd wordt en vermalen wordt, blijven alle voedingsstoffen in hun waarde. Je kan bijvoorbeeld de poeder door je smoothie doen, of door je soep kan natuurlijk ook! De poeder is 100% biologisch en daarom geschikt voor vegetariërs en veganisten, mocht je dat zijn aha! Ik heb het uitgeprobeerd en was eigenlijk blij verrast toen ik het door de groentesoep heb gemixt. De smaak bleef op de achtergrond en toch is het een gezonde toevoeging!

DEO STICK LUSCIOUS LIME 
Ik hou echt super veel van limoen!! En van die frisse fruitige geuren voor de lente en zomer. Dus deze deo is daarom ook één van mijn favoriete producten! Vind ook de verpakking van deze deo een goed alternatief in plaats van plastic verpakkingen. Bij mij werkt de deo best lang en vind mijn kleding ook lekker ruiken. Ik heb best wel snel last van transpiratie, daarom gebruik ik eigenlijk bijna nooit een deo roller. Dus een stick is wel echt ideaal als oplossing. 
OOLABOO SKIN DEFENSE EMERGENCY LIPSTICK SPF 30
Dit product vond ik ook erg fijn. Ik krijg met name richting de zomer als ik niks op mijn lippen smeer last van droge lippen en dan verbranden ze vaak ook, wat natuurlijk niet fijn is. Deze stick is daarom voor mij wel echt iets wat ik vaak zal gaan gebruiken. Het heeft een SPF van 30 en ook goed om te weten is dat de stick parfum- en parabenen vrij is. Ik merkte met name dat mijn lippen erg gehydrateerd aanvoelden en smeerde om de paar uur opnieuw op. 

PURE MINERAL INFUSED DEAD SEA SALT 
Dit product is door Mudmasky gemaakt, echt een super fijn merk met onder andere lekkere gezichtsmaskers en cremes en andere huidverzorgingsproducten. Het dode zeezout zit vol met mineralen uit de Dode Zee in Jordanië. Tot 10 keer zoveel mineralen zitten erin als je het vergelijkt met normaal zeezout! Vond het echt een fijn product en zeker aan te raden!! De mineralen helpen ook goed bij het herstel van de gezondheid van je lichaam, huid en spieren! Het gaf ook een beetje een spa gevoel thuis aha!

CHARLOTTE LABEE - BOEK BRAIN FOOD SMOOTHIES 
Ook een leuke verrassing in de box is het boek van Charlotte Labee. Vind het zelf altijd leuk om nieuwe recepten en weetjes op te zoeken over hoe je op een gezondere manier kan leven. Dit boek staat vol met smoothies en tips op dat gebied! Zij stelt ook dat gezonder voeding eigenlijk best onderschat wordt. Met name stelt zij dat steeds meer mensen last hebben van depressies, burnout klachten en meer. Ook zegt ze dat balans eigenlijk de sleutel naar een gezonder leven is!
JACOB HOOY CBD MASKER 
Maskers mogen natuurlijk niet ontbreken in je skincare routine! Dit masker van Jacob Hoor zit ook in de box en is een voedend, hydraterend en verzorgend masker met zowel vitamine E en A. De geur vind ik lekker fris! Namelijk met rozemarijn, eucalyptus en lavendel. Alle drie echt lekker in combinatie! Leuk om te weten is dat vitamine A bijvoorbeeld helpt bij de aanmaak van collageen en dat vitamine E een natuurlijke antioxidant is. Het masker voelde lekker zacht aan op mijn huid en mijn huid voelde ook zachter aan en ook gezonder, zeker een aanrader! 

GKAZAS OLIJFOLIE VANUIT KRETA
Ook super lekker is deze olijfolie! Het is een van mijn favoriete ingrediënten om mee te koken en te gebruiken en deze smaakt toch wel echt lekkerder dan die van de ah;) Het maakt je maaltijd toch net wat lekkerder en wie weet inspireer jij anderen om ook lekker te gaan koken en te experimenteren! 


Bedankt voor het nemen van een kijkje op mijn blog! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen over wat gezonde producten voor je lichaam en geest! Vergeet niet de witactie op mijn Instagram 😉 En ik hoop dat je verder een fijn weekend hebt en alvast een gezonde en goede start van de week gewenst!!


SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig