A fashion, beauty and lifestyle blog

25.1.21

Theebloemen van Flora Tea!

Theebloemen van Flora Tea!

Ik hoop dat jullie allemaal een goede week hebben gehad! Met name in de corona periode is het zeker niet onbelangrijk om wat extra tijd aan jezelf te besteden. Lekker ontspannen met een goede serie op Netflix, een stuk lopen op het strand of in het bos, wat bakken en natuurlijk kan een lekker kopje thee niet ontbreken! Vandaag wil ik met jullie mooie theebloemen en andere soorten thee delen. Als jij net zo'n theeliefhebber bent als ik, lees dan gauw verder!

Theebloemen van Flora Tea!
Flora Tea is dé webshop voor alle theeliefhebbers. Je kan er theebloemen bestellen maar ook normale theezakjes. De theebloemen zijn allemaal handgemaakt. De groene theebladeren zijn met de hand aan elkaar gebonden met de verschillende soorten aromatische theebloemen die elk een andere smaak en uiterlijk hebben. Als de theebloem in contact komt met het gekookte water dan ruik je de lekkere geur en proef je de thee ook! Ook leuk om te weten is dat de collecties van Flora Tea elk jaar vanaf 2006 de Great Taste Awards gewonnen hebben. Je kan de theebloemen vanaf twee stuks bestellen. 
Theebloemen van Flora Tea!
Tea Flower Heart's Desire
THEEBLOEMEN
De twee theebloemen die ik heb uitgekozen zijn Heart's Desire en Flying Snow. Heart's Desire is gemaakt van groene thee, roos en lelie. Elke theebloem is gemaakt van verschillende soorten ingrediënten die elk een positief effect kunnen hebben op je lijf. Zo zorgt bijvoorbeeld roos voor een kalmerende werking en helpt bij de spijsvertering en is goed voor je nieren. Ook bevat roos veel belangrijke vitamines. Verder zorgt de groene thee ervoor dat je minder snel misselijk wordt, versnelt het je stofwisseling en verkleint het de negatieve effecten van ons LDL/slechte cholesterol en helpt het bij ons goed cholesterol/HDL. Als laatste helpt de lelie tegen onrust en zorgt het ervoor dat je kalmer kunt slapen en bovendien is het ook goed voor je lever en ogen. Super veel voordelen dus! Ik vond het zo zonde om allebei de theebloemen al op te maken dat ik de andere nog even bewaar. Maarrr ik ga deze in de loop van de komende week op mijn Instagram delen ☻. 
Theebloemen van Flora Tea!
PYRAMIDE THEEZAKJES
Daarnaast kan je als je liever geen theebloemen wil ook kiezen voor de normale theezakjes. Deze zijn in veel smaken te koop, dus er zit altijd wel iets bij wat je lekker vindt. De webshop heeft ook een inpak service als je het cadeau wil doen! De pyramide theezakjes zijn te koop in een glazen tube, wat ook erg leuk staat in een vitrinekast bijvoorbeeld voor de sier. Ik heb van elke tube twee theezakjes mogen uitproberen en ben echt blij verrast. Ik mocht twee smaken uitkiezen, namelijk de rooibos en gember/citroen thee. Deze twee zijn echt mijn favoriet en smaken echt heel goed! 😊 In 1 tube zitten 20 theezakjes, dus daar kan je wel een tijdje mee doen aha! 

Als jij op zoek bent naar niet alleen lekkere maar ook nog eens mooie thee, dan is Flora Tea zeker de moeite waard om eens een keertje te bezoeken! Het doet me denken aan de slogan 'the art of tea' en dat is het ook zeker. De theebloemen zijn bijna zonde om op te drinken. Met de code 'ISABELLASCHOICE' kan je tussen 20 januari en 28 februari een bestelling plaatsen in de webshop zonder verzendkosten! 

QUESTION TIME - HEB JIJ WELEENS THEEBLOEMEN UITGEPROBEERD? 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig