A fashion, beauty and lifestyle blog

12.10.20

Graveerbare Sieraden van Finaste!

Graveerbare Sieraden van Finaste!

Als er iets is waar ik geen genoeg van kan krijgen, dan zijn het sieraden!! Toen ik een mailtje kreeg om een paar sieraden van Finaste te delen met jullie op mijn blog was ik daarom dan ook super blij aha! Sieraden zijn gewoon een van mijn favorieten dingen om te verzamelen en je collectie kan nooit groot genoeg zijn. Ik moet dan ook vaak denken aan de quote 'jewelry is a girl's best friend,' en in dit geval is dat het ook zeker! Lees gauw verder als je nu ook benieuwd bent naar de nieuwe aanwinsten en je wat inspiratie op wil doen! 

"Bedenk eens hoé veel makkelijker jouw wereld zou zijn zonder jouw onderzekerheden over je uiterlijk. Zeg daarom gewoon eens tegen jezelf en mensen om je heen #HiFinaste."

 

DE MOOISTE 
Misschien ben je wel nieuwsgierig wat Finaste nu eigenlijk betekent?! Ik zal je van je leiden verlossen, want het betekent in het Zweeds' de mooiste'. Ik vind het echt een mooie gedachte dat de sieraden jou niet proberen mooier te maken, maar jou juist mooier proberen te laten voelen, zowel innerlijk als uiterlijk. Ik ben het ook helemaal met Finaste eens dat wij soms niet vaak genoeg tegen onszelf zeggen dat wij het waard zijn en dat wij blij moeten zijn met wie wij zijn. Soms mag je jezelf best een schouderklopje geven! 💪

Het merk heeft een eigen atelier in Nederland, waar ook echt alle sieraden worden gemaakt. Alle sieraden zijn ook verpakt in kleine doosjes, wat het specialer en leuker maakt om open te maken. Het is een soort cadeautje aan je zelf! Dit hebben ze met de achterliggende gedachte gedaan dat je schoonheid zowel binnen als buiten zit. En het maakt het een perfect cadeautje niet alleen voor jezelf, maar ook voor bijvoorbeeld een vriendin of aan je moeder. 
Graveerbare Sieraden van Finaste!
GEGRAVEERDE SIERADEN
Misschien nog wel het tofste van de webshop is dat je de mogelijkheid hebt om je sieraden te lagen graveren, zodat je echt een persoonlijk tintje aan je sieraad toevoegt. Je kan bijvoorbeeld een ketting of armband laten graveren met een quote die jij speciaal vindt, of met je initialen of een bepaald symbol. Ik heb gekozen voor zilveren sieraden, omdat ik dat net wat mooier vind dat goud. Ik denk altijd dat je in het leven niet alleen beslissingen moet maken met je verstand, maar je ook moet luisteren naar je hart, naar wat je gevoel je zegt. Omdat ik dat best belangrijk vind leek het mij een mooi idee om deze tekst te laten bedrukken op de ketting, zodat ik er altijd aan herinnert wordt. Op de achter heb ik mijn volledige naam laten graveren, want die kon natuurlijk niet worden vergeten aha! 

Graveerbare Sieraden van Finaste!

Als laatste heb ik nog een andere zilveren armbandje uitgekozen. Deze kan je eigenlijk overal leuk bij combineren, bijvoorbeeld bij een horloge of een statement armband. Minimal jewelry is eigenlijk een trend die altijd in de mode is aha! Vaak als je een statement sierraad koopt dan wordt je die toch gauw zat na een tijdje. Minimal sierraden zijn tijdloos en eenvoudig te combineren. 

Oja, vergeet niet een kijkje te nemen op de webshop want met mijn persoonlijke kortingscode ISABEL15 kun je alleen deze maand shoppen met 15% extra. 😉

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig