A fashion, beauty and lifestyle blog

14.7.20

Leuke Kamerplanten, Stekjes & Meer! | PlantRebelz

Ben jij op zoek naar een coole en mooie kamerplant, een stekje of andere leuke hebbedingetjes voor in jouw huis of kamer? Dan is PlantRebelz.nl de perfect plek om van jouw huis een groener thuis te maken! De webshop bestaat nog maar een aantal maanden en in deze review wil ik je graag laten zien wat deze webshop allemaal te bieden heeft en zal ik mijn eerlijke mening geven! 

DE WEBSHOP 
PlantRebelz.nl heeft een ruime keuze aan leuke en goede kwaliteit kamer planten die rechtstreeks uit de kas komen. Na een goede verzorging maakt het het makkelijk om als je de plant thuisgestuurd krijgt zelf de plant goed te kunnen verzorgen (een goed begin is het halve werk;), zelfs als je niet zo goed bent in het in leven houden van planten aha! Als je de webshop bezoekt dan is denk ik het eerste wat jou ook op zal vallen de grappige namen van de planten; van Extreme Rebel tot Extreme Weirdo, je kan het zo gek nog niet bedenken. Maar de namen zijn niet zomaar bedacht, ze passen goed bij de soort plant en de eigenschappen ervan. Verder is de webshop ook duidelijk en kan je door simpelweg op verschillende categorie├źn te klikken direct een plant kiezen die het beste bij jouw huis past. Zo zijn er 3 kopjes kamerplanten; klein, middelgroot en groot. Ook kan je meteen aanklikken voor welke ruimte je een plant zoekt; badkamer, slaapkamer, woonkamer en of je een plant wil die veel of weinig licht nodig heeft.

Hier een klein stukje over wat PlantRebelz zelf geschreven heeft op de webshop.
Onze plant hunters speuren de hele wereld af naar de knapste evergreens en meest briljante blikvangers, die we vervolgens in eigen kas kweken en grootbrengen. Ook de stekken telen we zelf. Alleen zo kunnen we de allerbeste kwaliteit garanderen.

OOK TERRARIUMS, STEKJES & GOODIES!
Misschien ben jij naast een plantenliefhebber ook wel iemand die erg van terrariums houdt! Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf meer van planten houd, maar ieder heeft zo zijn voorkeur. Het voordeel van terrariums is dat je er eigenlijk alleen maar naar hoeft te kijken aha! Het zijn een soort mini-ecosystemen waarbij het water verdampt en gerecycled wordt zodat jij helemaal niks hoeft te doen. Super toch?! Wat ik super leuk vind is dat je namelijk naast dezelfde soort planten die al wat verder gegroeid zijn en verzorgd zijn in de kas ook dezelfde soort planten hebt maar dan als stekjes. Dit houdt in de je minder betaalt, maar de stekjes meer aandacht en verzorging nodig hebben. Dus als jij het leuk vindt om je plant van het begin af aan te zien groeien, dan zijn stekjes ideaal voor jou! Verder kan je toffe goodies vinden, zoals bijvoorbeeld een zelfklevende poster of wat leuke kaartjes.

ALOCASIA; EXTREME HANDSOME KAMER PLANT 
Na lang speuren op de website om de juiste keuze te maken (want ze zijn allemaal mooi haha..) heb ik uiteindelijk gekozen voor de Alocasia. Dit is een plant die echt een blikvanger wordt in jouw huis! Ik vind de pijlvormige bladeren die bijna op grote harten lijken erg mooi. Wat ik verder ook niet vaak ben tegengekomen is dat de binnenkant van de bladeren donkerrood zijn. Het is een middelgrote plant die best veel licht nodig heeft en qua verzorging met 1 keer in de week water voldoende heeft.
EENVOUDIG JE PLANT LATEN BEZORGEN!
Misschien denk je, is een plant versturen niet heel lastig? En komt de plant dan wel heel aan? Het antwoord op beide vragen is: jazeker, dit kan! Online bestellen gaat heel makkelijk via de webshop van Plant Rebelz. Op de site kan je ook erg eenvoudig lezen over wat voor soort plant het is en wat achtergrond informatie en verder hoe je jouw nieuwe aanwinst het beste kan verzorgen.

AANRADER? JAA!
Ik ben super blij met mijn nieuwe kamer plant! Nadat ik de bestelling had geplaatst werd de plant binnen 2 dagen al thuisbezorgd. De plant werd bezorgd in een grote doos, met om de pot aardig nog wat plastic zodat er geen aarde kan verschuiven. Ik had er eigenlijk nog echt bij stil gestaan dat je planten ook kunt verzenden. PlantRebelz doet dit erg goed. Het concept is nog best nieuw, dus ik ben erg benieuwd hoe de webshop in de toekomst zich verder ontwikkelt en hun aanbod vergroot!
RATING: 10/10
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig