A fashion, beauty and lifestyle blog

2.2.19

Get Comfy & Colourful For Spring!



Cute and colourful garden decorations

Het is een koude en regenachtige dag in Noordwijk vandaag! Toch vind ik het dan altijd lekker om naar buiten te gaan en door de duinen te lopen. Het zou super leuk zijn als hier een dik pak sneeuw valt, maar voor nu moet je daar toch echt voor op wintersport. Deze maand is lekker rustig, gelukkig geen tentamens meer (tenminste de aankomende weken niet haha..) en ook nog even geen colleges. Meer vrije tijd beketekent daarom ook meer tijd om te bloggen!! Misschien ben jij wel niet zo'n fan van de kou en kijk je uit naar warme zonnige lente dagen. Je tuin is de ideale plek om te genieten van het van het zonnetje. Een goed excuus om te gaan shoppen voor nieuwe accesoires dus! Lees gauw verder voor leuke inspiratie om jouw tuin een instant makeover te geven! 
Cute and colourful garden decorations
Shoppen is natuurlijk altijd leuk! Soms kan het nog best lastig zijn waar je kunt gaan winkelen. Er is namelijk super veel keuze. Ik vind het vaak het handigst om online te shoppen, zodat je zelfs vanuit je bed met een kop thee je winkelwagentje vol kunt stoppen met items die jij nodig hebt (of gewoon wil hebben;) Als je al je tuinmeubels besteld hebt, of al een tijdje in je tuin hebt staan, is de volgende stap het uitkiezen van leuke accesoires. De lente en zomer lijken misschien nog ver weg, maar de tijd gaat snel! Kussens zijn de perfecte accesoires om je tuin extra comfortabel en vrolijk te maken. Tuinkussenshop.nl heeft meer dan 25.000 verschillende kussens. Van sierkussens, tot tuinkussens, gewone kussens en meer. Vooral de collectie van Hartman tuinkussens heeft leuke kussens in verschillende stijlen en patronen. Er zal altijd wel iets bij zitten wat past bij jouw smaak!
Cute and colourful garden decorations

Classic In Taupe 
Als je graag kussens wil die je ook nu al kunt gebruiken, dan zit je met egale patronen goed.  Taupe is een kalme kleur die overal makkelijk bij past en is daarom mijn favoriet! In januari kan de zon al best veel kracht hebben, deze kussens in taupe zijn een mooie kleur voor de wintermaanden. Vergeet wel je terrasverwarmer niet aha! Je kunt als je de kussens in een simpele kleur neemt, je tuin met andere accesoires afmaken. Denk aan lampjes, kleden, gekleurde lichtsnoeren etc. Je kunt ook een aantal sierkussens in taupe combineren met een paar kussens in het lichtblauw of lichtroze wat ook erg leuk staat. Ook goed om te weten is dat de stof water - en vuilaftstotend is. Want je weet het maar nooit met het weer in Nederland..
Cute and colourful garden decorations

Tropical Vibes 
Als je op zoek bent naar kussens die je tuin zullen gaan opimpen, dan zit je goed! Het patroon is vrolijk en doet mij een beetje denken aan een tropisch eiland. De kussen passen in een tuinstoel met verstelbare rugleuning en zijn naast oranje ook in het groen te koop. Ik vind zelf het oranje kussen leuk!! Als je alles in combinatie wil kopen, dan kan dat ook. Je hebt bijvoorbeeld een buitentapijt, een ligbedkussen en een gewoon kussen allemaal in hetzelfde patroon. Cool toch?! Ook als je in een studentenhuis woont en je hebt een tuin, dan kun je van Hartman leuke kussens vinden voor een prima budget.

Leuk dat je mijn blog post gelezen hebt! Ik hoop dat je nu net zo'n zin hebt om te gaan shoppen als ik! Je kunt in de webshop ook alleen de stof kopen, en zelf je kussens ontwerpen, misschien ook een tof idee! Question time - Wat is jouw favoriete kleur om jouw tuin mee op te pimpen? Vergeet niet een kijkje te nemen in de webshop waar je nog veel meer tuinkussens kunt vinden! 
SHARE:

1 comment

  1. the other gem types 925 Silver Bracelet out there, but it is still very tough in regard to durability due to its compact, fibrous composition. For men, jade jewelry is often found in the form of chunky rings, tie pins, womens clothing cuff links, or amulets and pendants. For ladies, jade is often worn as pendants, and beaded jewelry such as necklaces or bracelets. Pure jade shoulder bags is often.

    ReplyDelete

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig