A fashion, beauty and lifestyle blog

9.2.19

Waarom VPN Een Must Is Voor Elke Student


Waarom VPN Een Must Is Voor Elke Student
En het is gewoon al weer februari! Kan jij dat geloven?! De dagen worden langzaam aan steeds langer en voor je het weet kan jij je bikini weer uit te kast halen aha. Ik heb genoten van mijn lange vakantie, en nu is  het normale studentenleven toch echt weer begonnen. Als student gebruik je natuurlijk super vaak het internet, voor scripties, tentamenvoorbereidingen en bijvoorbeeld Facebook voor een beetje onstpanning na een lange dag. En misschien vind je het ook wel fijn om behalve in je kamer in de bibliotheek, leuke rustige cafeetjes, of in verschillende campusgebouwen met openbare wifi te studeren. Daarom is het juist extra belangrijk om jou en je online gegevens te beschermen. Lees gauw verder waarom een VPN-verbinding voor elke student onmisbaar is! 

Kort gezegd staat VPN voor virtual private network. Hiermee kan je veilig en anoniem op het internet jouw favorite sites bezoeken, handig toch?! Ook kunnen anderen zoals hackers of zelfs de overheid niet meer met jouw meekijken en je locatie is niet meer zichtbaar. Een goede VPN verbinding is handig voor iedereen die het internet gebruikt. 5 Euro VPN is de ideale provider om jouw privacy te beschermen. En ook nog het goedkoopst! Want als student heb je natuurlijk een budget aha! 
Waarom VPN Een Must Is Voor Elke Student
Amerikaanse Netflix Kijken Met VPN
Ik denk dat jij net als ik vast wel fan bent van Netflix. Goed nieuws, want via jouw eigen VPN kan je namelijk verbinding maken met o.a. Netflix uit Amerika. Cool toch?! Via je VPN maak je dan verbinding met een server uit de VS, zodat je als eerste de nieuwe afleveringen van jouw favo series of toffe films kunt kijken. Via de VPN doe je alsof je in Amerika woont, en wordt je online locatie veranderd. Het aanbod daar op Netflix is veel groter, en daarom is het ook alleen maar leuker om deze mogelijkheid te hebben. Nog meer Netflix and chill dus! 
Waarom VPN Een Must Is Voor Elke Student
Anoniem Op Google 
Google is de nummer 1 zoekmachine in de wereld. Miljarden mensen gebruiken deze dagelijks en is super handig voor al jouw vragen, leuke blogs, recepten en nog veel meer die binnen een paar seconden op je scherm in de zoekresultaten verschijnen. Helaas is er een keerzijde, en worden jouw gegevens en want je intypt in Google onthouden. Denk maar eens aan advertenties die je voorbij ziet komen van de H&M, waar je die dag nog een paar truien in je winkelmandje had gestopt. Om dit te voorkomen kan je aanoniem Google gebruiken met een VPN. Slim!

Eindeloos Downloaden
Het risico om illegaal films en muziek te downloaden wordt steeds groter de laatste jaren. Delen en downloaden hiervan is al een tijdje verboden in Nederland. Toch doen heel veel Nederlanders dit stiekem nog. Maar er is een oplossing om een hoge geldboete te vermijden: een VPN-verbinding! Niemand die meer kan zien wat of waar jij je downloads vandaan haalt, want je bent namelijk anoniem online. Zo kan je ongestoord je favo films downloaden.

Onbezorgd Openbare Netwerken Gebruiken
Naast je mobiel gebruik je misschien ook je laptop of tablet in openbare ruimtes. Zoals bijvoorbeeld als je in je hotelkamer op bed ligt te appen, of in een cafeetje hard aan het leren bent. Super handig natuurlijk, gratis en snelle wifi! Maar de keerzijde hiervan is slechte beveiliging. Je email en Facebook kunnen simpel gehackt worden, wat steeds meer gebeurd door superslimme hackers.. Maar  overal is een oplossing voor aha! Met jouw eigen VPN vermijd je dit en kan je met een gerust hart je mailtjes beantwoorden!!

Leuk dat je mijn blog post gelezen hebt! 
Question time - Heb jij weleens VPN uitgeprobeerd?
SHARE:

1 comment

  1. Working out in daily basic is very important fit your health as well as grow self confidence in professional sector.ladies’ gyms in Kolkata offer you the best female training centre in kolkata where you workout in daily basic.

    ReplyDelete

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig