A fashion, beauty and lifestyle blog

3.7.18

TOMS | If The Shoe Fits..

toms shoes summer.Hoi allemaal!

Ik ben alweer terug van mijn taalreis naar Valencia. De tijd gaat zo snel! Wil wel weer terug naar de zon hoor! Natuurlijk niet alleen daarom, Valencia is gewoon een super leuke stad. Maar het is toch ook wel weer fijn om thuis te zijn, in je eigen vertrouwde omgeving. Vandaag wil ik met jullie iets delen over het schoenenmerk TOMS. Lees gauw verder!

Ik weet bijna wel zeker dat je weleens van TOMS gehoord hebt. Het merk is begonnen in 2006, toen Blake Mycoskie, een Amerikaanse reiziger kinderen ontmoette in ArgentiniĆ« die helaas geen geld hadden voor schoenen. Toen kwam hij op het idee om TOMS op te richten. Bij elke aankoop wordt er een paar schoenen gedoneerd aan een kind in nood. Een super goed initiatief! 

Ik heb er zelf eigenlijk nooit echt over nagedacht wat de boodschap achter dit merk is. Nu ik het weet, ga ik zeker een paar schoenen kopen. Niet alleen omdat het voor een goed doel is, maar ook omdat ze gewoon leuk staan bij een jurkje voor de zomer! Ze hebben heel veel soorten modellen en schattige kleuren waar je uit kunt kiezen naast het standaard model. Zoals kant, leer, suede en meer! 
TOMS | If The Shoe Fits..
Deze muiltjes zijn klassiek en kun je overal bij combineren. Je kunt ze zelfs in de herfst nog door dragen. Ze zijn in een soort honingkleur met een rubberen zool en ook te koop in het zwart. Maar voor de zomer vind ik ze in het licht oranje net iets leuker. 

Bedankt voor het lezen van mijn blog post! Niet te vergeten, Toms heeft ook een coole winactie waarbij je kans maakt op €250 shoptegoed!


Question time - Wat vind jij van dit schoenenmerk?


Liefs,

Isabella❤
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig