A fashion, beauty and lifestyle blog

12.4.18

Pink Nails For Summer || Gellac

Pink Nails For Summer || Gellac
Het koude winterweer is gelukkig voorbij in Nederland! Eindelijk kan de winterjas naar de zolder en kan ik plek maken voor leuke jurkjes en vrolijke tinten voor de zomer. Op dit moment ben ik op taalreis in Valencia, de stad is echt super cool! Later zal ik daar ook zeker nog een blog post over plaatsen met tips waar je het beste heen kunt gaan. Vandaag wil ik met jullie iets anders delen. Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten uit te testen. Ik draag normaal gesproken niet heel veel makeup, misschien een beetje mascara en een lipgloss en nagellak. Nagellak is mijn favoriete makeup item. Vooral nu het warmer is, staat het altijd netjes als je je nagels goed verzorgt. Ik heb nog nooit gel nagellak uitgeprobeerd, eigenlijk alleen maar gewone nagellak. Vandaar dat ik de gel nagellak van Gellac heb getest. Lees gauw verder wat ik ervan vind!

Pink Gellac is een nagellak merk met meer dan 136 verschillende kleuren en is heel populair in Amerika. De flesjes zijn 15ml en kun je naast de starter sets ook los kopen. De nagellak blijft ongeveer 2 weken zitten, wat heel fijn is als je niet elke paar dagen je nagels opnieuw wil lakken. 
Pink Nails For Summer || Gellac

STARTERSET LED L 4 KLEUREN
De set die ik heb uitgeprobeerd is de starterset met 4 potjes nagellak. Het is heel cool dat je nu gewoon thuis je eigen nagelstudio creĆ«ert. En het bespaart ook meteen veel geld. Je kunt ervoor kiezen om de led lamp in de set te gebruiken, maar je kunt ook gewoon de nagellak laten opdrogen. Het enige verschil is dat het langer duurt. Bij de set krijg je standaard een potje roze nagellak, de andere 3 kleuren mag je zelf kiezen. De kleur die ik bij de set kreeg thuisgestuurd is dynamic pink 182. Een super leuke kleur voor de zomer!
De set die ik kreeg thuisgestuurd was precies goed. Er zit alles in wat je nodig hebt:
-Primer
-3x Kleur naar keuze
-Online cursus
-LED lamp 
-Base2
-Ultra shine
-Nagelvijl
-Orange woodsticks
-10x remover pockets
-10x cleaner pockets

WAT VIND IK ERVAN?
Ik ben erg enthousiast over de Gellac! Ik zou nog wel een paar flesjes nagellak erbij willen kopen. Er is heel veel keuze aan kleuren en de webshop is ook snel met leveren. De eerste keer opdoen is altijd wat lastiger, vooral met de base coat en de lamp. Maar als je het eenmaal door hebt dan is het echt eenvoudig. De nagellak bleef bij mij geen 2 weken zitten, maar rond de 11 dagen, wat ook al best lang is. Verder vind ik de kwaliteit ook heel goed van Pink Gellac. Het enige nadeel vind ik, is dat de nagellak er soms moeilijk afgaat. Maar als je het goed de stappen volgt en je nagels in olie weekt dan komt het goed! Wat ik ook goed vind van deze webshop, is dat je bij je aankoop een gratis online cursus kunt volgen. Het is namelijk altijd handig om nieuwe tips en trucks te leren! Ik heb zelf de lamp niet gebruikt, persoonlijk vind ik het fijner om het zonder te laten opdrogen. 
Pink Nails For Summer || Gellac

Super leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog! Ik hoop dat je nu ook gel nagellak wil gaan uitproberen! De Gellac is zeker een aanrader!

QUESTION TIME - HEB JIJ WELEENS GEL NAGELLAK UITGEPROBEERD? 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig