A fashion, beauty and lifestyle blog

1.4.18

A Picture Perfect Gift Idea

A Picture Perfect Gift Idea


Hoi allemaal!

Het is alweer april! En dat betekent dat de winter officieel voorbij is! Het begint eindelijk iets warmer te worden. Ik denk dat iedereen daar wel aan toe is. Dit weekend is het Paasweekend, dus lekker een paar dagen extra vrij. En meer tijd om te bloggen. Daarom vandaag een nieuwe blog post. Misschien ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de verjaardag van je moeder, of wil je misschien je vriend of vriendin gewoon ergens meer verrassen en wil iets geven wat niet zo standaard is. Lees dan gauw verder!

Ik heb het altijd al leuk gevonden om foto's te nemen. De laatste tijd heb ik dat toch een stuk minder gedaan. Maar dat wil ik weer wat meer gaan doen. Je hoeft natuurlijk niet meteen een spiegelreflexcamera te kopen. Met je mobiel kun je ook al hele mooie foto's maken. Al zijn de foto's die je met een camera neemt net iets beter. Op het moment zelf hecht je nog niet zoveel waarde aan een foto. Pas als je er een tijdje of jaren later weer op terugkijkt dan is het super leuk om je herinneringen weer terug te halen. Een foto zegt vaak veel meer dan een paar woorden. Vaak vind ik het al grappig om naar foto's te kijken van vorige zomer.  
.
A Picture Perfect Gift Idea

Ik mocht van Albelli een foto op Canvas uitproberen. Ik denk dat je vast weleens van Albelli gehoord hebt. Hier kun je heel makkelijk fotoboeken, kalenders, kaarten, wanddecoratie en meer laten afdrukken. En alles is heel eenvoudig! Ik was al een tijdje op zoek naar iets moois voor aan de muur in mijn kamer. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, beginnend bij 30x20 cm. Ik heb uiteindelijk gekozen voor 80x60 cm, omdat het dan toch wat groter is. Toen ik de foto thuisgestuurd kreeg was ik er super blij mee! Albelli geeft van te voren ook online aan of een foto onscherp is of niet, wat bij mij zo was. Ondanks dat was het resultaat heel mooi. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen, wat ook erg meevalt. De foto heeft een beetje een vintage look, ik had daarom ook gekozen om het niet in kleur te laten afdrukken. Het is maar net wat voor stijl je wil en wat bij je kamer past. 

Bedankt voor het lezen van mijn blog post! Ik hoop dat jullie nu ook zin hebben om meer foto's te gaan maken. 

Question time - Wat voor soort foto zou jij willen uitproberen?

Liefs,
Isabella

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig