A fashion, beauty and lifestyle blog

26.2.18

Magnesium Olie: De oplossing tegen rusteloze benen, spierpijn en meer!

Hallo allemaal!

Wat gaat de tijd toch snel zeg! Ik kan bijna niet geloven dat het alweer bijna maart is. Het is echt super koud buiten, maar gelukkig schijnt het zonnetje! Perfect weer om deze blog post te schrijven en lekker onder mijn warme deken te kruipen. Vandaag wil ik super graag iets delen waar ik heel enthousiast over ben. Het gaat namelijk over magnesiumolie dat steeds bekender aan het worden is. Lees gauw verder wat de vele voordelen zijn en mijn persoonlijke ervaring! 

Magnesium Olie: De oplossing tegen rusteloze benen, spierpijn en meer!

Elk mens heeft ongeveer 400 milligram aan magnesium nodig. Als je veel producten eet met veel suiker of koolzuurhoudende frisdranken drinkt dan heeft je lichaam extra magnesium nodig. Ook tijdens stressvolle periodes kan je lichaam meer behoefte hebben aan magnesium. Alleen met een perfect dieet kun je de ideale hoeveelheid uit je eten halen. Maar in de praktijk heeft je lichaam toch extra magnesium nodig, omdat maar heel weinig mensen een perfect dieet volgt. 

Hoe werkt het? 
Al heel lang haal ik bij de drogist de Tuinen magnesiumpilletjes die ik dan voordat ik ga slapen inneem, of vlak na het avondeten. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat er naast pilletjes ook andere oplossingen waren, zoals de magnesium spray. Iets waar ik vooral snel last van heb is rusteloze benen, vooral in stressvolle periodes wordt dat gevoel erger. Vaak slaap ik dan ook slechter en neem ik een magnsiumpilletje in, soms twee of drie dat ligt aan hoe erg het is. 

Magnesium Olie: De oplossing tegen rusteloze benen, spierpijn en meer!


Wat zijn eigenlijk de voordelen van magnesiumolie? 
Er zijn heel veel voordelen die magnesiumolie hebben voor je lichaam. 
-De olie zorgt ervoor dat je spieren ontspannen. Dit vindt ik eigenlijk het allerbelangrijkste punt omdat dit mijn meest voorkomende klacht is en eigenlijk ook de reden is om magnesium te gebruiken. 
-Mensen met vermoeidheidsklachten hebben vaak last van een magnesiumtekort. Mangnesium is heel belangrijk voor je stofwisseling en Permsal olie kan je meer energie geven. 
-Ook kan het als een anti-stress middel gebruikt worden. Als je gestresst bent dan zijn kunnen je spieren gespannen zijn. Permsal is een volledig natuurlijk product en dit mineraal ontspant je lichaam. Juist wanneer je gestresst bent heeft je lichaam de dubbele hoeveelheid magnesium nodig. Er zijn ook andere soorten olies, zoals een sportolie en een olie voor in bad. 

Magnesium Olie: De oplossing tegen rusteloze benen, spierpijn en meer!

Ik heb de magnesiumolie voor ongeveer twee weken uitgeprobeerd en ben super blij dat het werkt! De eerste paar dagen was het een beetje wennen want ik nam altijd magnesiumpilletjes en ik was bang dat het misschien niet even goed werkte. Maar eigenlijk werkt het nog beter. De eerste keer dat je de olie in aanraking komt met je uit kan het wat ge├»rriteerd aanvoelen, deze reactie is normaal en gaat snel weg. Na een paar keer spuiten voelde ik dat mijn rusteloze benen minder werden en ik sliep ook beter dan normaal. Ook na het sporten vind ik het fijn om de olie op mijn spieren te spuiten en versoepeld echt je spieren. 

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op Magnesiumonline, waar je heel veel soorten magnesium kunt vinden. Van scrubs tot kristallen tot gel er zit vast iets bij voor jou! Heel erg bedankt voor het lezen! 
Heb jij de magnesiumolie al uitgeprobeerd? Meer weten over magnesium? Over een tekort aan magnesium? En hoe je dit kunt aanvullen? Lees dan dit blog. 

Liefs,
Isabella
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig