A fashion, beauty and lifestyle blog

31.12.17

Eenvoudig & Snel Jouw Documenten Laten Vertalen

Hoi allemaal!

Ik kan bijna niet geloven dat 2017 er al weer op zit. Maar ik moet toegeven dat ik ook wel weer blij ben met een nieuwe start. Ik denk dat voor de meesten dit niet het beste jaar was. We zijn allemaal toe aan een nieuw jaar met nieuwe kansen! Vandaag wil ik met jullie iets delen over vertalen. Het is natuurlijk super handig als je veel talen beheerst. Als je echt documenten moet vertalen, kan het toch iets eenvoudiger zijn als je het laat doen door een professioneel vertaalbureau. Lees gauw verder hoe dit werkt!

Eenvoudig & Snel Jouw Documenten Laten Vertalen


Waarom een vertaalbureau inschakelen?
Er zijn heel veel redenen waarom jij misschien wel de hulp van een vertaalbureau wil gebruiken. 
1. Als je bijvoorbeeld net als ik een blogger bent en je je blog of website wil laten vertalen, kan deze hulp heel handig zijn. Dit wordt dan toch iets professioneler gedaan dan wanneer je dit zelf gaat doen. 
2. Ook kun je je eigen boek laten vertalen in elke taal die je maar kunt bedenken. Zo kunnen er nog meer mensen genieten van jouw verhaal of biografie en bereik je een veel groter publiek en een grotere markt in het buitenland. 
3. Voor je professionele carrière is het sluiten van contracten onmisbaar. Soms moet je voor buitenlandse clienten deze contracten vertalen. Dit moet wel op een professionele en goede manier gebeuren, een vertaalbureau is dan de perfecte oplossing. 
4. Je cv is je visitekaartje voor je toekomstige werkgever. Als je in het buitenland gaat solliciteren dan is het heel mooi om je cv ook in die taal van dat land te laten vertalen. 
Verder kun je denken aan het vertalen van je software, een juridische vertaling, vertalen van een brochure en nog veel meer! 

Eenvoudig & Snel Jouw Documenten Laten Vertalen


Welke vertaalbureaus?
Er zijn best veel vertaalbureaus om uit te kiezen. Ik zal je hier een handje bij helpen. Fairlingo is een vertaalbureau wat vertalen zo eenvoudig en transparant mogelijk wil maken voor je. Je tekst wordt vertaald door iemand met een goede achtergrond en die streng is geselecteerd. Wat heel handig is aan Fairlingo, is dat je de vertaling live kunt volgen en een gratis proefvertaling kunt aanvragen. Het bureau heeft al meer dan 10 jaar ervaring en is onderdeel van Vertaalbureau Perfect. Wat ik erg goed vind, is dat native vertalers gecombineerd worden met mensen met andere expertises. Zo heb je van alles wat en kunnen zij jouw beter helpen bij het vertalen. Ook leuk om te weten is dat is vertaalbureau vertaalt voor o.a. NOS, de Rabobank en Zalando. Je bent in ieder geval zeker van goede kwaliteit!

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn blog post te lezen! Als je ergens hulp bij nodig hebt, aarzel dan niet om iemand je erbij te laten helpen.

Question time - Heb jij al een keertje een vertaalbureau ingeschakeld?

Liefs,
Isabella
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig