A fashion, beauty and lifestyle blog

15.11.17

My Phone Is My Best Friend

iPhone 7 features
Hoi allemaal!

Ik kan bijna niet geloven dat het alweer eind november is! Voor je het weet krijg je de donkere dagen voor kerst. Stiekem vind ik deze dagen het leukst en het gezelligst. Lekker de kaarsjes aan als het buiten koud is en hard regent of in je pyjama na een lange dag op de bank ploffen met een kop thee bij de openhaard. In mijn vorige blog heb ik jullie laten weten wat ik van de nieuwe haar scrub van The Body Shop vind. Vandaag wil ik met jullie een blog post delen over de iPhone 7 en waarom dit een must have is. Lees gauw verder!

Tegenwoordig is je mobiel natuurlijk onmisbaar. Ik neem hem overal mee naartoe, en het is eigenlijk gewoon een verlengstuk van mij geworden. Ik moet toegeven dat ik soms iets te vaak op WhatsApp kan zitten inplaats van leren voor een tentamen. Het is goed om bereikbaar te zijn, maar op sommige momenten moet je jezelf ook even rust gunnen. Zelfs mijn oma heeft dit jaar een iPhone gekocht en dat vind ik alleen maar erg cool van haar om met de tijd mee te gaan! Ik heb nu de iPhone 6S maar zou super graag de iPhone 7 willen hebben. Deze staat nu op mijn wish list voor de kerst! 

iPhone 7 specs
BRON: WEHEARTIT
Wat is er zo speciaal aan de iPhone 7?
Apple is mijn favorite merk qua electronica. Ik vind de designs gewoon erg mooi en daarnaast vind ik de apparaten veel makkelijker om mee te werken in vergelijking met Samsung. Stiekem vind ik dat er voor Apple de leukste accessoires te vinden zijn en er ook de meeste keuze is.  Hieronder een paar redenen waarom jij ook de iPhone 7 op je verlanglijstje moet hebben. 
Dit zijn de belangrijkste iPhone 7 features: 
-Steviger. Het toestel is vergeleken met de andere iPhones veel robuuster gebouwd. Ik weet van mijzelf, hoe netjes ik ook omga met mijn spullen, je toch altijd per ongeluk je mobiel kunt laten vallen. De iPhone 7 is gemaakt van aluminium in plaats van glas, dus grote kans dat je mobiel na de val nog leeft!
-Waterproof. Wat ook super handig is, is dat het toestel waterproof is. In dit filmpje kun je zien wat er gebeurd als je de iPhone in een beker met water, limonade of koffie legt. Spoiler alert: hij blijft het doen! Nu kan je onbezorgd mooie foto's maken aan het strand en in zee. 
-Stereo speakers. De speakers zorgen voor een mooi en krachtig geluid. Zo heb je geen extra speakers meer nodig en kun je zelfs thuis een mini-feestje bouwen!
-Langere batterijduur. Wat ook heel goed is, is dat de batterij langer mee gaat. Deze iPhone heeft een A10 Fusion-chip en is beter dan die van de iPhone 6S. Hij gaat ongeveer 2 uur langer mee en dat is altijd fijn! 
iPhone 7 afmetingen

Hierboven kun je zien uit welke kleuren je allemaal kunt kiezen. Ik vind persoonlijk de roségouden iPhone heel mooi. Maar ook de gouden en zilveren passen overal bij. Als je een groter scherm fijner vindt, dan is er ook nog de iPhone 7 Plus. Op de site van T-Mobile kun nog veel meer informatie vinden. Ook kun je als je dat super graag wil hier de iPhone 7 kopen


Bedankt voor het lezen van mijn blog post! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn geworden over Apple als ik. 
Question time - Wat vind jij van de iPhone 7?

Liefs,
Isabella🖤
SHARE:

2 comments

  1. Leuke blog Isabel!
    Ik wil ook een iPhone 7, ik heb nu nog een 5 maar die wordt echt zo traag..
    X Jobke

    ReplyDelete

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig