A fashion, beauty and lifestyle blog

6.9.20

Leuke Muurdecoratie & Tips Om Je Huis Knusser Te Maken

Leuke Muurdecoratie: Inspiratie en IdeeënEn het is alweer september! Wat gaat de tijd toch snel zeg!! De herfstblaadjes liggen alweer op de grond en omdat we richting de herfst en winter gaan is dit de perfecte periode om jouw kamer of huis extra gezellig en knus te maken. Misschien heb je ergens nog een kale muur of wat lege plekken waar je niet zo goed raad mee weet. Als je op zoek bent naar wat leuke ideeën en inspiratie voor aan de muur, lees dan gauw verder! 

TOFFE MUURDECORATIE 
De beste plek om te beginnen met een instant metamorfose is met de muren! Er zijn super veel manieren en ideeën om een kale muur op te vrolijken. Één daarvan is het kiezen voor een leuke poster. Printmijnstad.nl is de ideale plek om jouw canvas te laten afdrukken en bezorgen. Je kunt kiezen om bijvoorbeeld een favoriete stad te laten afdrukken, of jouw geboorteplaats. Erg leuk om ook cadeau te geven aan je moeder, oom, vriend of vriendin. Je kan elke plaats op de wereld in kaart brengen en er een persoonlijke tekst onder zetten. Op deze manier is jouw poster helemaal naar jouw smaak en weerspiegeld je huis ook echt jouw persoonlijkheid. Ook goed om te weten is dat de poster eenvoudig te bewerken is via de online editor en dat de kaart afgedrukt wordt op duurzaam papier.

Leuke Muurdecoratie: Inspiratie en Ideeën
Zelf heb ik gekozen voor een sterrenkaart! Ik ben er super blij mee! Ik ben op dit moment mijn kamer aan het renoveren en omdat ik nog een beetje aan het brainstormen ben qua stijl etc en wat voor omlijsting leuk staat kies ik deze later uit. Ik heb ervoor gekozen om mijn geboorteplaats te laten afdrukken met daaronder een zelf uitgekozen tekst en mijn geboortedatum.

HOE MAAK JE JE HUIS KNUS?
Je huis knus en gezellig maken kan prima als je net als ik als student een wat kleiner budget hebt. Hieronder heb ik een aantal handige tips op een rijtje gezet om je huis, studentenkamer, of welke ruimte dan ook klaar te maken voor de winter!

1. Kies voor een warme tint voor je muren. Dit maakt heel veel verschil uit dan wanneer je een kamer binnenkomt en je van die harde tinten ziet. (en voor je ogen ook niet zo fijn aha!) Mooie kleuren zijn bijvoorbeeld grijs, of heel licht beige etc. Er zijn genoeg kleuren dus er zit altijd wel iets bij wat je mooi lijkt! Oja, wat je soms ook tegenkomt zijn van die kantoren met spierwitte muren en van die grijze vloerkleden.. Dit is wat je dus wil voorkomen..
Leuke Muurdecoratie: Inspiratie en Ideeën


2. Maak gebruik van hout. Hout zorgt ervoor dat jouw kamer een warme uitstraling krijgt, zelfs als het maar een simpele lamp of tafeltje is. Je kan bijvoorbeeld als je handig bent zelf iets in elkaar zetten met inspiratie via Pinterest, maar je kan natuurlijk ook iets kopen.
Leuke Muurdecoratie: Inspiratie en Ideeën


3. Als laatste kan een lekker zacht en knus vloerkleed natuurlijk niet vergeten worden! Je hebt van die toffe vintage kleden die in elke kamer mooi staan. Eigenlijk kan je je interieur en accessoires best simpel houden als je kleed best veel patronen en kleuren heeft.

Leuke Muurdecoratie: Inspiratie en IdeeënSHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig