A fashion, beauty and lifestyle blog

14.6.20

Leuke Wanddecoratie: Inspiratie & IdeeenEr zijn weleens van die momenten dat je even geen raad weet met een kale muur of een plek in je huis of kamer waar het nog niet helemaal is zoals jij wil. Er zijn zoveel mogelijkheden en verschillende soorten stijlen waar je uit kunt kiezen dat het soms nog best lastig kan zijn! Je huis is jouw plek waar jij je op je gemak moet voelen en wat een soort spiegel is van jouw persoonlijkheid en stijl. Lees gauw verder als je op het punt staat je huis een kleine makeover te geven en je wat inspiratie kunt gebruiken! 

STAP 1: INSPIRATIE VIA PINTEREST
Voordat je gaat shoppen kan het handig zijn om bijvoorbeeld op Pinterest alvast wat ideeen op te doen en een beetje gaat kijken welke stijl jij leuk vindt en ook het beste bij de ruimte en meubels past in je kamer of huis. Dat scheelt weer tijd als je uiteindelijk naar een webshop gaat, en je al een beetje een visie hebt qua stijl. Toevallig kwam ik de webshop studentendrukwerk tegen, waar je niet alleen je scriptie of boek kunt laten afdrukken, maar waar je ook super veel leuke muurdecoratie kunt vinden! Je kunt kiezen uit onder andere foto's op plexiglas, aluminium en canvas.

Ik heb uiteindelijk gekozen om een foto op canvas te laten afdrukken. Dit geeft een wat stoerdere uitstraling. De webshop heeft een online editor wat erg handig is, zodat je goed kan zien hoe de foto eruit gaat zien en welk formaat het handigste is. De foto is afgedrukt op een canvasdoek van katoen, en wat super goed is, is dat er een gratis ophangsysteem meegeleverd wordt zodat je jouw foto meteen kunt ophangen. Wel zo handig toch!? :) Vaak is dat iets waar ik bij andere sites een beetje tegenop zag, omdat ze vaak alleen geleverd worden zonder iets om de foto aan de muur te hangen.


ADD A PERSONAL TOUCH TO IT!
Vorig jaar was ik op taalreis naar Florence gegaan, en Florence is de perfecte stad om mooie fotos te maken. Vaak maak je de beste foto's op onverwachte momenten. Ik was op weg naar de supermarkt en toen zag ik een jong meisje op de stoep zitten en een oudere man, een bakker, op straat met haar praten. Dus toen dacht ik meteen daar moet ik een foto van maken haha! Ik zou super graag een spiegelreflexcamera willen hebben, maar daar moet ik nog even voor doorsparen aha. Ik zou wel aanraden om als je een foto op in echt een groot formaat laat afdrukken om dan wel een camera te gebruiken en niet je mobiel, vaak moet je dan voor een wat kleiner formaat kiezen anders is de foto minder scherp. Mijn foto heb ik in een kleiner formaat laten afdrukken om die reden, en ben heel blij met de foto!!

Je kan eigelijk heel veel kanten op met muurdecoratie. Wat ook leuk is om te doen, is om bijvoorbeeld van gratis stockphoto websites als Unsplash een foto uit te kiezen en die laten afdrukken. Maarrr dan heb je niet dat persoonlijke en dat originele wat je wel hebt als je zelf de foto maakt. Het is ook leuk om cadeau te geven! Of om een familiefoto te laten inlijsten, een babyfoto, etc. Super veel mogelijkheden dus!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig