A fashion, beauty and lifestyle blog

20.5.19

5 Reasons Why You Need A Pair Of White Sneakers In Your Life



5 Reasons Why You Need A Pair Of White Sneakers In Your Life
De tijd vliegt voorbij zeg!! Voor je het weet is het gewoon zomer, kan jij dat geloven?! Als je net als ik nog even de laatste lootjes moet afleggen, dan kijk je natuurlijk uit naar misschien wel een reis naar het buitenland, of hoop je natuurlijk op heel veel zonnige dagen in Nederland haha.. Vandaag een blog post over, de titel geeft het al aan, sneakers! Ik kan eigenlijk niet meer zonder een paar goede sneakers. De trend die nu super populair is, is een witte sneaker, en wordt nu echt gezien als een must have voor in jouw kledingkast. Als jij nog niet in het bezit bent van een paar witte sneakers, lees dan gauw verder waarom jij zo snel mogelijk naar de winkel moet rennen! 

Nike is een van mijn favoriete merken! Misschien ken je de Nike Internationalist sneaker wel, je hebt dit model in allerlei verschillende kleuren die je maar kunt bedenken. Omdat Nike een sportmerk is zitten de schoenen ook erg comfortabel vind ik altijd! Vaak draag ik ook sportkleding van Nike omdat het gewoon een degelijk merk is en waarvan je ook weet dat de dingen die je koopt lang mee gaan. Nike Internationalist sneakers geven je outfit een iconische look, en is geïnspireerd op de wat klassiekere hardloopstijl sneakers. De combinatie van leer en textiel en de rubberen buitenzool zorgen voor extra comfort om zo bijvoorbeeld lekker een lang stuk over het strand te kunnen lopen. Wat ook tof is, is dat de sneakers demping hebben en de sneakers ook erg licht aanvoelen.
5 Reasons Why You Need A Pair Of White Sneakers In Your Life
1. Super Makkelijk Te Combineren. 
Wit is net als zwart een echte basiskleur. Het zijn allebei kleuren die je eigenlijk standaard in je kast moet hebben. Een tijdje geleden heb ik een paar witte sneakers gekocht, en ik draag ze bijna elke dag.  Met name omdat ze gewoon overal bijpassen! Ze staan leuk onder een spijkerbroek, maar wat je tegenwoordig ook vaak ziet is in combinatie met een jurk of rok, cool toch?! Omdat je sneakers best eenvoudig zijn kwa kleur, kan je de rest van je outfit wat meer kleur geven. Als je meer van iets simpels en klassieks houdt staat een spijkerbroek met een witte blouse en een paar witte sneakers ook tof! Of, als je sportief bent, staan de sneakers cool bij een workout outfit.
5 Reasons Why You Need A Pair Of White Sneakers In Your Life
5 Reasons Why You Need A Pair Of White Sneakers In Your Life
5 Reasons Why You Need A Pair Of White Sneakers In Your Life
2. Voor Elk Seizoen. 
Of het nu hartje zomer is, of middenin het herfstweer zit, witte sneakers zijn altijd een goed idee! De perfecte periode is tussen februari en november, maar je kan ze daarna natuurlijk gewoon doordragen.  In de zomer kan je de sneakers met een leuke zomerse outfit combineren naar het strand, in plaats van slippers voor een beach ready outfit! En in de herfst staat het ook leuk met bijvoorbeeld een wollen jas of een regenjack.

3. Never Out Of Style. 
Als je kijkt naar celebrities, Instagram modellen, of jouw favoriete fashionistas dan zie je al gauw dat er één item is wat steeds terugkomt: witte sneakers! Ze zijn allemaal in het bezit van ten minste één paar (budget is meestal geen probleem voor ze haha..). Witte sneakers zijn eenvoudig en klassiek, en juist daarom een must have. Ik heb weleens een paar knalroze sneakers met een grote strik voorop gekocht. Het jaar daarop heb ik ze, toen het weer wat warmer werd van de zolder gehaald, maarrr ze zijn toch niet super leuk meer. Als je wisselvallig bent qua smaak dan is een wit een goede keuze!
5 Reasons Why You Need A Pair Of White Sneakers In Your Life
4. Perfect For #Shoefies. 
Als jij net zo'n Instagram fan bent als ik dan wil je dat je kleding en items die je koopt leuk op de foto staan. Met een paar witte sneakers is dat geen probleem! Elke ondergrond staat er goed bij, van keurrijke tegels, tot bijvoorbeeld een eenvoudige achtergrond in een egale kleur. Je kant je achtergrond aanpassen wat bij jouw Instagram aesthetic past, zonder al te veel rekening te hoeven houden met je sneakers.

5. Voor Elke Gelegenheid. 
Witte sneakers kan je aantrekken als je naar een verjaardagsfeest gaat, een diner, een avondje uit met je vriendinnen of gewoon een wandeling maakt in de buurt. Jij weet niet meer wat het woord kledingcrisis betekent haha! Zelfs naar de sportschool kan je je witte sneakers nog aan, ze zijn namelijk naast comfortabel ook super fashionable.

Bedankt voor het lezen van mijn blog post! Ik hoop dat je nu ook zin hebt om te gaan shoppen voor een paar nieuw sneakers haha! Vergeet niet een kijkje te nemen op Sportshowroom.nl waar je de Nike Internationalist sneaker in allerlei kleuren vindt en veel meer! Ik zou ook het super leuk vinden als je mijn social media kanalen bezoekt!
SHARE:

2 comments

  1. ladies gym in kolkata
    offer you to built good shape your body for doing daily workout with the help of proper gym instructor.

    ReplyDelete
  2. With around 180 men's PUMA footwear styles accessible, there is generally a search for generally people. golden goose sale

    ReplyDelete

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig