A fashion, beauty and lifestyle blog

1.6.18

Cute Gift Alert // Design Your Mug

design your own mug
Het is gewoon alweer juni! De tijd vliegt dit jaar! Het zonnetje is weer lekker aan het schijnen en het voelt aan als echt zomerweer. Juni staat voor mij weer in het teken van reizen. Als je aan mij zou vragen wat ik het allerliefste doe, dan staat reizen met stip op nummer één. Eerst ga ik naar Florence, dan Rome en daarna terug naar Valencia. Stay tuned, want ik er komt een blog post aan met hotspots in Florence. Vandaag wil ik met jullie iets delen wat misschien een cool cadeau idee kan zijn voor jezelf of iemand anders. Lees gauw verder!

Het is altijd handig om een cadeau in voorraad te hebben voor wanneer er een familielid, of een vriend of vriendin jarig is. Er zijn natuurlijk heel veel dingen die je aan iemand zou kunnen geven. Van sieraden, tot bloemen, tot makeup en dat kan soms lastig zijn iets origineels te bedenken. Misschien heb jij dat ook, maar cadeaus kopen vind ik altijd het leukste om te doen. Je weet en hoopt dat je de ander er blij mee gaat maken. Maar het gaat uiteindelijk om het gebaar! Toevallig kwam ik op een site terecht waar je je eigen mokken kunt bedrukken. Het maakt niet uit of je gek bent op thee of koffie! Je kunt bijvoorbeeld een afbeelding van je hond laten bedrukken. Of een leuke vakantiefoto waar je aan herinnerd wil blijven. Je kan zelfs motiverende quotes of logo's plaatsen. Zelf zou ik gaan voor een mok met foto of quote, en dan een inspirerende quote om zo de dag goed te starten met een kop thee. Ook vaderdag komt er weer aan, een schattige foto met jezelf en je vader van vroeger zou een super leuk idee zijn. 
design your own mug cute gift idea

De twee mokken die het meeste lijken op wat ik zou kiezen zijn deze twee. Een selfie met een vriendin vrolijk meteen je dag op en geel is gewoon een vrolijke kleur voor de zomer. De andere mok heeft een quote als opdruk met smile and be happy. Deze quote zou ik eigenlijk ook wel kiezen omdat het ook weer een positieve draai heeft. Goed om te weten is dat de mokken vaatwasserbestendig zijn en je ze ook in kleinere aantallen in de webshop kunt bestellen. 

QUESTION TIME - HOE ZOU JIJ JOUW MOK BEDRUKKEN? 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig