A fashion, beauty and lifestyle blog

20.10.17

Get Ready To Shop This Season!

Hoi allemaal!

Ik kan bijna niet geloven dat het alweer eind oktober is! De dagen worden steeds korter, het wordt vroeger donker, er zijn overal mooie herfstkleuren en je kunt lekker op de bank liggen met een warme deken en een kop thee. Gelukkig is het nog niet heel koud, maar de winter komt er snel aan. Een nieuw seizoen betekent natuurlijk het perfecte excuus om te gaan shoppen. Het liefst koop ik mijn kleding online, lekker makkelijk en het bespaart ook veel tijd. Lees gauw verder welke items er op mijn wish list staan en tips om geld te besparen! 
Misschien ben je net als ik een student en kun je niet altijd zomaar van alles kopen. Om het je wat makkelijker te maken is er e-Kortingscode.nl Deze site heeft heel veel actuele korting- en actiecodes en aanbiedingen waar jij gebruik van kunt maken. Het is handig want je ziet een overzicht van alle acties per webshop en hoeft dus niet zelf alle sites af te gaan. Er zijn niet alleen kortingscodes voor kledingsites, maar ook voor bijvoorbeeld Expedia, Bol.com en Shutterstock. 
Boohoo is een van mijn favoriete kledingsites. De webshop heeft alles wat je maar nodig hebt voor een betaalbare prijs. Mijn kledingkast heeft stiekem altijd wel een make-over nodig. Ik zou wel graag nog een paar nieuwe jurken willen bestellen en leuke bijpassende accessoires voor feestjes of speciale gelegenheden. Boohoo heeft ook grappige cadeautjes, zoals een emoticon kussen die je als verjaardagscadeautje aan een vriend of vriendin kunt geven.

Get Ready To Shop This Season!


Ook vind ik Tommy Hilfiger altijd mooie kleding hebben. Het merk is zoals je misschien al weet wel echt duurder dan Boohoo maar dat merk je ook aan de kwaliteit. Ik koop vaak mijn spijkerbroeken bij Tommy Hilfiger en sjaals of mutsen. Op mijn wish list staan een paar goede spijkerbroeken dan ook bovenaan. De stijl van Tommy Hilfiger is preppy maar toch ook klassiek, net zoals mijn stijl. 
Get Ready To Shop This Season!

Kortingscode Happy Socks
De koude dagen komen er weer aan! Ik ben iemand die het altijd snel koud heeft en daarom in de winter nooit op stap gaat zonder een muts of een paar handschoenen mee te nemen. Een paar warme sokken kunnen natuurlijk niet vergeten worden. Happy Socks heeft zo veel kleurrijke en vrolijke patronen, net wat je in de winter nodig hebt. 
Get Ready To Shop This Season!

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog post! Ik hoop dat je nu ook zin hebt om lekker te gaan shoppen. En vergeet natuurlijk niet de kortingscodes te gebruiken! 

Question time - Is jouw kledingkast al klaar voor de winter? 

Liefs, 
Isabella
SHARE:

5 comments

 1. I've never heard of Boohoo. I wonder if it's available in the US? I'll have to check!

  ReplyDelete
 2. I love Happy Socks but never tried them. I haven't heard of Boohoo but they sound super cute and a fun place to shop. I'll have to check them out.

  ReplyDelete
 3. Those socks look amazing! Love the red ones

  ReplyDelete
 4. Love the pics, but I would've loved to read the text :-( I could make some of it out because here in South Africa, we have Afrikaans as a language, which is pretty much Dutch creole :-)

  ReplyDelete
 5. Love the pictures - super cute socks!!

  ReplyDelete

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig