A fashion, beauty and lifestyle blog

26.4.17

Musthave Alert: Samsung Galaxy S8

Hoi allemaal!

Het is gelukkig weer iets warmer dan vorige week. De lente is echt mijn favoriete seizoen, overal mooie bloemen, de zon schijnt vaker en dat is meteen een goed excuus om je kledingkast aan te vullen met nieuwe items. Naast shoppen voor leuke kleding zijn leuke gadgets en elektronica natuurlijk altijd welkom. Van polaroid camera's tot iPads eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken tegenwoordig. Maar ik moet toch zeggen dat een merk mijn nummer een is, Samsung. Samsung heeft altijd mooie designs en een goede prijs kwaliteit verhouding. In maart werd de nieuwe Samsung Galaxy S8 uitgebracht en staat nu bovenaan op mijn verlanglijstje. Lees gauw verder waarom jij ook de Galaxy S8 moet kopen!


Het mobiel wat ik nu heb is een Samsung Galaxy s6 edge plus gold en daar ben ik heel blij mee. Het besturingssysteem vind ik fijner dan Apple en het maakt mooie foto's en video's. Natuurlijk is elk mobiel weer mooier en sneller dat nieuw op de markt gebracht wordt. De Samsung telefoon is los voor 799 euro te koop en is ook verkrijgbaar in S8+. De kleuren waar je uit kunt kiezen zijn Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver. Zelf vind ik de Orchid Grey super mooi! Vanaf 28 april ligt het toestel in de winkels en online. Bij T-Mobile kun je een abonnement nemen voor 5 GB data en onbeperkt bellen in Nederland en Europa. 

COOLE  FEATURES VAN DE SAMSUNG GALAXY S8


HET SCHERM
Het scherm van de Galaxy S8 is groter en alleen aan de bovenkant zit de camera met sensoren. Het Infinity Display van 5,8 inch zorgt ervoor dat er geen zwarte balken meer onder en boven zijn wat erg fijn is. Hierdoor zit de vingerafdrukscanner niet meer aan de voorkant maar aan de achterkant en is de home knop verdwenen. De hele voorkant is scherm en dit design maakt het toestel uniek en mooi. Geen enkel mobiel heeft een scherm dat zo groot is en comfortabel in je hand is. De telefoon heeft een Super AMOLED display scherm waardoor de kleuren nog feller zijn en je video's nu nog scherper kunt kijken. 








SUPER SNEL
De nieuwe Samsung is naast de mooie kleuren en contrasten ook nog eens super snel. Dit vind ik toch wel heel belangrijk bij het uitkiezen van een smartphone. Ik heb wel eens een mobiel gehad die vanaf het begin af aan al best traag werkte en daar ga je je toch een beetje aan ergeren. Maar dat is verleden tijd met de S8 natuurlijk die geleverd wordt met de nieuwste processor en veel werkgeheugen. 

MULTITASKEN
Tegenwoordig wil iedereen zo veel mogelijk dingen doen in een korte tijd. Het nieuwe design helpt hier een handje bij. Er kunnen veel vensters tegelijk geopend worden en je kunt zelfs de grote van het venster aanpassen. Zo kun whatsappen en naar je favoriete serie kijken, op internet surfen en je boodschappenlijst maken. Meer doen en minder scrollen!



Met de nieuwe Samsung S8 zul je je nooit vervelen. Met de dual pixel camera die nu ook een autofocus heeft en een gezichtsherkenning, maak je snel super scherpe selfies. Verder heeft de smartphone zelfs een irisscanner, een bixby spraakassist voor jou vragen en reminders en is het toestel water-en stof bestendig. 

Heel erg bedankt voor het lezen! Ik hoop dat je het leuk vond en nu ook zin hebt om te gaan shoppen!
Wat vind jij van de Samsung Galaxy S8?
Liefs,
Isabella𝨂❤ 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig