A fashion, beauty and lifestyle blog

16.5.18

Vrolijk Je Interieur Op Met Super Leuke Muurstickers


Vrolijk Je Interieur Op Met Super Leuke Muurstickers
Hoi allemaal! 

Ik ben alweer bijna een maand terug in Nederland! Wat gaat de tijd toch snel zeg! Volgende maand staat ook weer in het teken van reizen. Ik ga namelijk een paar weken op taalreis naar Florence en daarna een weekje met mijn familie naar Valencia omdat ik de stad super leuk vond! Stay tuned, want er komt gauw een artikel aan over mijn reis naar Valencia met tips van lekkere restaurantjes en leuke winkels. Vandaag wil ik graag ik iets anders met jullie delen. Het is bijna zomer en ik vind dit altijd de fijnste periode om mijn kamer opnieuw in te richten of kleine dingen te veranderen. Soms heb je daar gewoon behoefte aan. Ik heb al een tijd mijn kamer hetzelfde en ik ben een beetje aan verandering toe. Ik ga alle muren nog een keer opnieuw verven, nieuwe gordijnen kopen en ik ben op zoek naar iets moois voor aan de muur. 

Er zijn zoveel ideeën mogelijk dat het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. Ik ga in ieder geval een schilderij kopen en toen kwam ik ook op het idee van een muursticker. Je denkt er misschien niet meteen aan, maar muurstickers worden steeds populairder! Online kun je super veel muurstickers vinden. Van retro stijl, tot een sticker voor in de woonkamer, voor kinderen, of voor je eigen slaapkamer. Het is ook tof dat ze in verschillende talen zijn. Vaak vind ik Engelse teksten het leukst. Je kunt ook je eigen muursticker laten ontwerpen op de site met de ontwerp tool en je eigen gedicht of wens bedenken. 
Vrolijk Je Interieur Op Met Super Leuke Muurstickers


Enjoy The Little Things

Ik was op de site Meermetstickers.nl aan het kijken en toen kwam ik bij deze sticker voor in mijn slaapkamer, met de handgeschreven tekst enjoy the little things. Deze zou ik dan boven mijn bureau kunnen plaatsen of boven mijn bed. Ik denk zelf dat ik de tekst in het zwart zou kiezen, omdat dat overal makkelijk bij past. Misschien als je kamer al best rustig is qua kleuren, dat het dan juist wel mooi staat als je een sticker kiest in een wat fellere kleur. Wat ik eigenlijk het grooste voordeel vind van deze stickers is dat je heel snel een saaie muur of kamer opvrolijkt. Je hoeft er ook niet technisch voor te zijn. Ook fijn om te weten dat wanneer je je sticker niet meer wil, deze ook weer eenvoudig van de muur af te halen is zonder schade! 

Vrolijk Je Interieur Op Met Super Leuke Muurstickers

Ben jij fan van muurstickers?


Isabella
SHARE:

2 comments

  1. This is so great. And yes, enjoying the little things is what makes everything so great and perfect :)

    ReplyDelete
  2. I always wanted some wall stickers. They're cute and easy to remove when you don't want to deal with them anymore.

    Nancy ♥ exquisitely.me

    ReplyDelete

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig