A fashion, beauty and lifestyle blog

16.6.17

Clip en Go: Klaar Voor De Zomer Met Een Nieuwe Haar Look!

Hoi allemaal! 

Ik hoop dat je ook aan het genieten bent van het mooie weer?! Ik ben net terug van een weekendje Rome en ben alweer mijn volgende trip naar Rome aan het plannen. Rome is een van mijn favoriete steden, ik ben er ook opgegroeid en het heeft toch iets speciaals. Naast het bezoeken van musea heb ik natuurlijk ook veel geshopt en erg veel pizza en pasta gegeten. Ik zal gauw een blog post plaatsen waarin ik al mijn kleding met jullie deel. Vandaag wil ik heel graag iets delen over clip in hair extensions. Misschien heb je er wel al eens over gehoord en je kunt er echt alle kanten mee op. Lees gauw verder hoe jij snel en makkelijk een nieuwe look voor de zomer creëert! 


let your hair do the talking tumblr quote


Op OxYExtensions.nl vindt je allerlei soorten haaraccesoires en natuurlijke hairextensions. De webshop heeft een erg goede service en de producten zijn altijd van goede kwaliteit. OxYExtensions biedt producten aan voor een betaalbare prijs zodat iedereen er op zijn best uit kan zien. Wat ook erg leuk is, is dat de webshop een gratis kleuren match service aanbiedt. Zo kun je nooit de mist in gaan en ben je vrijwel verzekerd van de perfecte kleurencombinatie voor jou haar. 

Wat zijn Clip in hair extensions? 
Eigenlijk zoals de naam het al zegt zijn clip in hairextensions een manier om langer en voller haar te krijgen. Het zijn stroken met haar die je bevestigt aan je eigen haar met clipjes. Het is een DIY en het doet geen pijn en beschadigt je haar ook niet. Heb je altijd al gedroomd van lang haar dan zijn deze extensions een makkelijke en supersnelle manier om dat mogelijk te maken. Clip in hairextensions zijn in heel veel verschillende kleuren, maten en materialen. De extensions op OxYExtensions.nl zijn allemaal gemaakt van 100% echt haar. Persoonlijk vind ik dit ook iets mooier omdat het er dan iets echter uitziet dan wanneer je synthetische extensions gebruikt. Het voordeel van echt haar is dat je het ook zelf nog kunt kleuren en krullen. Ik heb zelf wel eens iets gehoord over clip in hair extensions maar ik heb me er nooit echt in verdiept. Ik heb best wel fijn haar en voor een feestje zou ik zeker een keertje de extensions willen uitproberen. Hieronder zie je links iemand zonder extensions en rechts met extensions. Het haar heeft net iets meer volume en ziet er heel mooi uit voor bijvoorbeeld een verjaardag of op een feestje. 


Clip en Go: Klaar Voor De Zomer Met Een Nieuwe Haar Look!

Clip in extensions donker kastanje bruin
Als je donkerbruin haar hebt zoals ik dan is deze kleur extensions perfect voor een natuurlijke en volle look. Je kunt kiezen uit twee soorten maten extensions, 38 cm en 50 cm als je iets langer haar wil. Als je het leuk vindt kun je zelfs een kapsel creëren met highlights door een andere tint te kiezen dan je eigen haarkleur. Deze extensions geven je haar een natuurlijke glans en meer volume. 
Clip en Go: Klaar Voor De Zomer Met Een Nieuwe Haar Look!Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog! Ik hoop dat je nu een beetje inspiratie hebt opgedaan voor een nieuwe haarlook voor deze zomer. Misschien wil jij nu ook wel clip in hair extensions uitproberen, klik hier om jou extensions uit te kiezen.
Wat vind jij van clip in hair extensions? 

Liefs,
Isabella❤
SHARE:

1 comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig