A fashion, beauty and lifestyle blog

4.11.23

Time to shine with Kaya sieraden!

Hallo allemaal! Het is alweer november, de tijd vliegt! November is de maand van mijn verjaardag, de maand van de herfst, de maand van lekker extra binnenzitten vlakbij de open haard met een kopje thee, lekkere warme dekentjes en natuurlijk de maand van het shoppen voor de kerst die eraan zit te komen!! Zelf vind ik november één van de leukste maanden om al deze redenen aha! Oja, ik ben ook net klaar met mijn toetsweek, dus heb ik lekker een paar daagjes vrij van studie. Dat betekent meer tijd voor bloggen en daarom wil ik heel graag met jullie een super leuk sieradenmerk delen. Als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau idee en je nieuwsgierig bent geworden, lees dan gauw verder! 
Ik heb van Kayasieraden een paar sieraden mogen ontvangen waar ik super blij mee ben! Kayasieraden is een leuk sieradenmerk dat bekend staat om haar unieke, persoonlijke touch. Dit Nederlandse merk biedt mooie sieraden, variërend tot naamkettingen, schattige armbandjes en speciale ringen. Elk sieraad wordt met zorg ontworpen en gemaakt, en ze zijn perfect om te geven als cadeau of om jezelf mee te verwennen. Wat zelf erg mooi vind aan sieraden is dat het je doet herringen aan een speciale gebeurtenis. Zo heb ik voor mijn 16e verjaardag een hartjesbedeltje van mijn vader gekregen die ik nog steeds draag voor aan een ketting. Ik vind zelf kettingen het leukste om te dragen en ook om cadeau te geven! 
Urban Chic Collectie
Het sieradenmerk heeft een leuke nieuwe collectie, genaamd de urban chic collectie met allerlei stoeren en elegante sieraden, zoals klaversieraden. Het allereerste sierraad dat het ik graag met jullie wil delen is deze ketting. Ik vind met name de kleur wit erg mooi voor de herfst. Omdat het een neutrale kleur is kan je het overal bij dragen en dus makkelijk combineren. Goed om te weten is dat de ketting verstelbaar is en dat het in een ritssluitingstasje komt met een zilveren reinigingsdoekje, klaar om cadeau te geven.;) 

Daarnaast heb ik een bijpassend armbandje gekregen, ook met witte klavers. Want die brengen geluk aha! Vind het super leuk dat ze bijpassend zijn, maar je kan ze natuurlijk ook apart dragen, dat is even leuk. Het armbandje is ook handig dat het verstelbaar is, zo kan je het lang dragen en misschien wel aan je dochter geven later en die weer aan haar dochter, dat het sieraad in de familie blijft. 

Als laatste heb ik een ketting uitgekozen met de letter I erop. Deze ketting met letter vind ik denk ik het leukste sieraad van alle drie omdat het zo persoonlijk is. Ook super leuk om cadeau te geven, juist vanwege dat persoonlijke aspect. Ik denk dat ik dit sieraad lang zal blijven dragen! Het is van zilver dus ook makkelijk net als wit te combineren met je outfits in allerlei kleuren. 
HOE SIERADEN KIEZEN DIE HET BESTE BIJ JOU PASSEN?!

Soms kan het kiezen van sierraden voor een ander nog best lastig zijn. Maar wees gerustgesteld, want er zijn genoeg tips die je misschien op weg kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze voor jezelf of voor een ander. Misschien dat je iets aan deze tips hebt! 

1. Persoonlijkheid is de sleutel: Net zoals elke persoon uniek is, zo moet ook jouw juweelkeuze uniek zijn! Ben je een avontuurlijk type? Kies dan voor gedurfde en opvallende stukken die je persoonlijkheid weerspiegelen. Ben je meer een rustig type? Ga dan voor elegante en verfijnde juwelen die je subtiele charme benadrukken.

2. Comfort is koning(in): Laten we eerlijk zijn, wie wil er nu een juweel dat de hele dag aan je huid trekt als een kleverige snoep? Kies juwelen die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel om te dragen. Je wilt tenslotte vrij kunnen bewegen zonder je zorgen te maken of je oorbel je oor eraf trekt!

3. Kies een kleur: misschien weet je van jezelf of van de ander dat sommige kleuren misschien net wat minder mooi staan. Kijk daarom goed naar of je zilveren of gouden sieraden wil geven en als de sieraden gekleurde stenen hebben, wat je daar mooi aan vindt en of dat goed bij de huidskleur, haarkleur en oogkleur past. Als iemand bijvoorbeeld rood haar heeft, staan kleuren als rood en oranje misschien net wat minder mooi. 

4. Less is more, soms: Hoewel het leuk is om op te vallen, kan het soms ook goed zijn om subtiel te zijn. Een enkelvoudige ketting met een kleine hanger kan een verfijnde touch toevoegen aan je outfit. Eenvoudig betekent niet saai, maar eerder stijlvol en minimalistisch.

5. Regel nummer één: Volg je hart!❤ Uiteindelijk is het belangrijkste dat je van je juwelen houdt en dat ze je een goed gevoel geven. Dus, of je nu kiest voor een sprankelende ring, een glinsterende armband of een paar oorbellen die je laten stralen als een ster, zorg ervoor dat je hart erbij betrokken is!

Dan zit ik alweer aan het einde van de blog! Super leuk dat je een kijkje hebt genomen. Ik hoop dat je het leuk vond en dat ik je gauw weer terug zie op mijn little corner on the internet! 

QUESTION TIME - Was is jouw favoriete sieraad? Let me know in the comments below! Heel fijn weekend gewenst en tot snel! 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig