A fashion, beauty and lifestyle blog

12.6.19

Cute Father's Day Gift Idea With A Touch Of Pink

Cute Father's Day Gift Ideas
En het is alweer bijna Vaderdag! Cadeautjes kopen vind ik stiekem eigenlijk nog leuker dan cadeaus krijgen. Soms is het nog wel best lastig wat je nou het beste aan iemand, of nu voor vaderdag aan je vader kunt geven. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het gebaar, maar het zou toch mooi zijn als je je vader extra blij kunt maken met iets wat hij zelf ook leuk vindt! Als jij nog opzoek bent naar een cadeau voor jouw vader, lees dan gauw verder voor extra inspiratie! 

Op hemdvoorhem.nl kun je allerlei toffe dingen vinden, zoals bijvoorbeeld leuke sokken,  boxers, overhemden, en nog veel meer! Ook heeft de website cadeausets die al samengesteld zijn en ingepakt in een cadeauverpakking of doos met strik. Dan is het cadeau meteen kant en klaar om te geven.
Cute Father's Day Gift Ideas
CALVIN KLEIN ROZE BLOUSE
Misschien denk je dat roze meer een vrouwenkleur is, maarrr heel veel mannen houden ook van roze! Het is 2019, en gender stereotypes zijn zo 2018 ;) Het is een vrolijke kleur wat eigenlijk het hele jaar door leuk staat. Ik heb gekozen voor een egale blouse in het lichtroze van Calvin Klein. De kwaliteit van dit merk is super goed, en ik weet dat mijn vader altijd blouses draagt, dus deze zal zeker van passen komen! De blouse is slim fit en iets getailleerd, en past daarom makkelijk onder een colbert, wat handig is als het in de winter te koud is om alleen een overhemd te dragen.

HOW TO WEAR A PINK SHIRT WITH STYLE 
Roze gaat samen met super veel kleuren, en is daarom dus echt veelzijdig. Een roze blouse is een perfect alternatief als je vader niet altijd een witte of zwarte blouse wil dragen. Roze shirts zijn een goed idee als je vader bijvoorbeeld op pad gaat met vrienden, of als hij een keertje coffee wil gaan drinken in een bar. Roze blozen heb je in linnen, oxford styles, en washout styles, eigenlijk alle stijlen wel. Een roze blouse met dark-wash skinny jeans en loafers en je vader is klaar voor die casual meeting! Desert boots zouden er ook erg leuk bij staan trouwens aha.

Voor iets formeels zoals werk kan je vader een roze blouse ook perfect dragen. Om de look compleet te maken kan hij het combineren met een getailleerde slim-fit broek in bijvoorbeeld beige of donkerblauw met zwarte loafers. En vergeet niet tegen hem te zeggen om zijn blouse in zijn broek te stoppen en een riem aan zijn outfit toe te voegen voor een nette look!

Super leuk dat je mijn blog post hebt gelezen! Er is zo veel keuze aan cadeaus, dat je uiteindelijk gewoon iets moet keuzen. En herinner je jezelf eraan dat het gaat om het gebaar. :) 

QUESTION TIME - HEB JIJ AL EEN CADEAU VOOR VADERDAG UITGEKOZEN? ZO JA, WAT? 
SHARE:

1 comment

  1. We all need to grow our posture, muscles in very quick time,But if you perform many exercises at a day then it would be caused internal and external injury.That is why we suggest to visit top gym in kolkata where you can find educated trainer who knows how to perform daily basic exercises.

    ReplyDelete

Thanks so much for leaving a comment! I love reading them!

Blogger Template Created by pipdig